Serinda Swan 39 let


Herečka a modelka Serinda Swan se narodila 11. července 1984 v kanadském West Vancouveru v provincii Britská Kolumbie, chvíli také vyrůstala na havajském ostrově Kauai, v žilách ji koluje španělská, skotská, irská a anglická krev. K herectví měla vždy blízko díky své matce, která byla herečkou -Serindu si často brávala na place, její otec je režisérem a učitelem herectví. Serinda má ještě starší sestru, která je modelkou.

Další Serindinou filmovou zkušeností byla vedlejší role v komedii THE BREAK-UP ARTIST (2009). Serinda dlouho zvažovala, zda má upřednostnit herectví či modeling, a toto dilema vyznělo nakonec vítězně pro herectví. Poměrně úspěšným byl pro ni rok 2010, kdy se objevila sice v malých rolích, ale zato ve velkých projektech - nejprve si střihla roli Afrodity ve fantasy Chrise Columbuse PERCY JACKSON - ZLODĚJ BLESKU (Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief) a poté v nepřehlédnutelné miniroličce jedné ze Sirén ve sci-fi studia Disney TRON: LEGACY (2010). O rok později si zahrála v hororu CREATURE (2011) a v roce 2012 bude uveden thriller JINN a akční komedie THE BAYTOWN DISCO.

Televizní diváci mohli Serindu Swan vidět také např. v epizodních rolích seriálů LOVCI DUCHŮ, SMALLVILLE, HAVAJ 5-0 a hraje taktéž v seriálu BREAKOUT KINGS, kde patří do základní herecké sestavy a objevila se již ve 13 epizodách.


11.7.1984
Západní Vancouver, British Columbia, Kanada
Serinda Swan csfd

DevotionOperace vykoupeníRevenge RideBlood RideInhumans (IMAX)The VeilJinnSisterGrázlové z vidlákovaCreatureOdplataPercy Jackson: Zloděj bleskuTRON: Legacy 3DBeznadějný útěkHostile MakeoverNedůvěraThe Break-Up ArtistLoch-ness terorNeal 'N' NikkiKoronerThe Twilight ZoneRobot ChickenHráčiInhumansZlá krevGracelandChicago Fire


Aktualizace osobnostního profilu Serinda Swan: 1.11. 2023 05:27