Maria Dulce (1936 - 2010)


Dulce María Espinoza Saviñón se narodila 6.12.1985 v Mexico city. Někdy jí říkají Pebbles. Měří 165 cm. Ráda vaří. Před Clase 406 byla členkou hudbení skupiny Jeans. Studovala hudbení školu. Má jednu sestru.

Ve stejném roce si také zahrála ve svém prvním filmu s názvem INESPERADO AMOR a dále v novele INFIERNO EN EL PARAISO. Rok 1999 ukončila serialem DKDA: SUENOS DE JUVENTUD. Rok 2000 jí přinesl roli ve filmu BIENVENIDA AL CLAN a v telenovelách PRIMER AMOR... A MIL POR HORA, SIEMPRE TE AMARÉ, LOCURA DE AMOR. Za rok se objevila v serialu EL JUEGO DE LA VIDA. V roce 2002 dostala velkou roli v teen novele CLASE 406, kde se poněkolikáté setkala s Anahí a poznala tu své další dva budoucí kolegy - Christiana Chaveze a Poncha Herrera, se kterým nakonec jak v telenovele tak i ve skutečném životě v době CLASE 406 chodila.

Za dva roky dostala roli spolu s Anahí, Christianem, Ponchem atd. v teen novele REBELDE. Po Clase 406 se s Ponchem rozešla, ale právě Rebelde je opět svedlo do hromady a znova obnovili svůj milostný vztah. Byli krásná dvojice. Během Rebelde Dulce María změnila až radikálně svůj vzhled, z klidné brunetky se stala červenovlasá dračice. Tahle image se jí hodila pro roli Roberty v Rebelde. Během této teen novely se stala členkou skupiny RBD, kterou tvořila hlavní šestice Rebelde (mezi nimi Dulce).

Během třetí série Rebelde se Dulce rozešla s Ponchem. Po nějakém čase začala chodit s fotbalistou jménem Memo Ochoa. Ale s tím se bzry také rozešla. Odjel ze země a Dulce zůstala opět sama. Dulce María jakožto i textařka, napsala píseň k serii RBD:La familia s názvem Quiero poder.


11.10.1936
Lisboa, Portugalsko
24.8.2010
Bucelas, Portugalsko
Maria Dulce csfd

Amor de PerdiçãoO Homem do Dia...Y eligió el infiernoPiedras vivas¡Al fin solos!Un día perdidoSor intrépidaFrei Luís de SousaA Lenda da GarçaMédico de FamíliaPrimeiro Amor


Aktualizace osobnostního profilu Maria Dulce: 22.3. 2024 23:57