Tyler Bates 47 let


Vliv kytar a elektroniky na jeho tvorbu se váže už na jeho mladá léta, kdy mu matka s oblibou pouštěla skladby Franka Zappy. V deseti letech pak objevil, skrze svého bratrance, Led Zeppelin a Kiss a upustil od hry na saxofon aby se mohl plně věnovat elektrické kytaře. Hudba ho tak nadchla, že ve 13 letech si vytvořil pomocí daisy-chain propojení několika kazeťáků, menší nahrávací studio, aby mohl nahrávat více trakové skladby a umocňovat hudbu zrychlováním nebo zpožďováním pásek.

Tylerova hudba se zalíbila Stephenu Kay, se kterým spolupracoval na několika jeho filmech včetně jeho katalyzátoru - hudbě v GET CARTER. Po seznámeni se Zackem Snyderem mu složil hudbu k ÚSVITU MRTVÝCH, STRÁŽCŮM a v těchto dnech k SUCKER PUNCH.

Tyler Bates se drží pořád v rovině B filmů, kterým jeho elektronický říz sluší, a když se to připočte k seriálu CALIFORNICATION, ke kterému také skláda hudbu, není se vůbec za stydět.


22.2.1977
Los Angeles, California, USA
Tyler Bates csfd

MaXXXineJohn Wick: Kapitola 4Denní směnaPearlXJohn Wick 3Rychle a zběsile: Hobbs a ShawDeadpool 2The PublicŠpión, který mi dal kopačky24 hodin životaAtomic Blonde: Bez lítostiJohn Wick 2Strážci Galaxie Vol. 2Experiment Belko7500John WickSmrtící důkazyStrážci GalaxieMládeži nepřístupnoSvatyně zlaBarbar ConanSucker PunchZabiják JoeČerná hodinaPouťSuperHalloween IIStrážci - WatchmenThe Haunted World of El SuperbeastoDen, kdy se zastavila ZeměSoudný denZombies: Den-D přicházíHalloween300: Bitva u ThermopylNeviditelné zloSlimákVyvrženci peklaVzpomínámeNakládačkaThe Dead Will TellÚsvit mrtvýchBaadasssss!Kovbojové a blázniMěsto duchůNa pokraji smrtiSjetýZabijákem proti své vůliBizarní frekvenceCo horšího se může stát?Night at the Golden EaglePřichází království nebeskéKrálové sexuSejměte CarteraVím, co jsi dělal minulý pátek 13.Born BadThicker Than WaterAlien Avengers IIDenialSuicide, the Comedy


Aktualizace osobnostního profilu Tyler Bates: 19.4. 2024 12:31