Linda Evans 81 let


Linda Evanstad (její jméno je norského původu) se narodila v Hartfordu ve státě Connecticut. Navštěvovala Hollywood High Schoool. K herectví se dostala tak, že jí její učitel angličtiny navrhl, aby začala navštěvovat hodiny herectví, které by jí mohly pomoci překonat její extrémní nesmělost.

V letech 1960 – 1962 byla zasnoubená s Patrickem Curtisem. V roce 1968 se provdala za herce a filmového producenta Johna Dereka, ale jejich manželství skončilo v roce 1974 rozvodem. Stále se ale přátelí s Bo Derekovou. V červenci roku 1975 se opět provdala, tentokrát za Stana Hermana, ale ani toto manželství nevydrželo a v roce 1981 se rozvedli. Od roku 1989 až do ledna 1998 chodila s Yannim. Je majitelkou sítě fitness center a v roce 1983 vydala knihu nazvanou „Linda Evans Beauty and Exercise“. Joan Riversová o ní jednou řekla, že Linda je jedním z mála lidí v showbusinessu, o kterých nikdy neslyšela nic negativního. Linda nyní žije v městě Lakewood ve státě Washington.


18.11.1942
Hartford, Connecticut, USA
Linda Evans csfd

Swan SongSestřičkaLáska navzdory osuduDynastie: ShledáníThe Gambler Returns: The Luck of the DrawLáska v SeattluKonečná hraniceKenny Rogers as The Gambler: The Adventure ContinuesBare EssenceBob Hope Comedy Special, TheTom HornLavina expresNowhere to RunStanding TallHunterMitchellThe Big Rip-OffNakiaČlen klanuFemale ArtilleryChildish ThingsThose CallowaysVelké plážové bingoTwilight of HonorLoď snůDynastieSever a Jih


Aktualizace osobnostního profilu Linda Evans: 5.4. 2024 06:48