Peggie Castle (1927 - 1973)


Narodila se jako Peggy Thomas Blair v městečku Appalachia ve státě Virginia. V dětství navštěvovala soukromou školu v Pittsburghu. V roce 1936 se její otec stal manažerem v Goldwyn Studios a rodina přesídlila do Hollywoodu, kde Peggie navštěvovala Hollywood High School. Vroce 1944 se rodina stěhuje znovu, tentokrát do Oaklandu. Peggie zde začíná navštěvovat Mills Colege, tu ale po dvou letech studia opouští kvůli práci na soap opeře Today´s Children vysílané v rádiu. V roce 1949 zelenookou blondýnku objevil pro filmový svět vyhledavač talentů během oběda v restauraci v Beverly Hills.

Peggie byla během svého života celkem čtyřikrát vdaná. Jejím prvním manželem se stal v roce 1945 Revis Call, manželství ale skončilo po pěti letech rozvodem. V lednu roku 1951 se provdala podruhé, tentokrát za Roberta H. Reinse, ale i toto manželství bylo v dubnu roku 1954 rozvedeno. Jejím v pořadí třetím manželem se v roce 1955 stal William McGarry. Přestože se manželům narodilo dítě, ani to vztah nezachránilo a manželství v lednu roku 1970 zkrachovalo. Počtvrté a naposledy se provdala v říjnu roku 1970 za Arthura S. Morgensterna. Manželé spolu žili až do jeho smrti v dubnu roku 1973. Peggie, která začala mít po odchodu z filmové branže problémy s alkoholem, svého posledního manžela přežila jen o pár měsíců – zemřela také v roce 1973 ve věku pouhých 45 let na cirhózu jater.


22.12.1927
Appalachia, Virginia, USA
11.8.1973
Hollywood, Los Angeles, California, USA
Peggie Castle csfd

Back from the DeadBeginning of the EndHell's CrossroadsSeven Hills of RomeThe Counterfeit PlanMiracle in the RainQuincannon, stopař z pohraničíThe Oklahoma WomanFinger ManTall Man RidingTarget ZeroTwo-Gun LadyJesse James' WomenMujer fatalOverland PacificThe Long WaitThe Yellow Tomahawk99 River StreetCow CountryI, the JurySon of Belle StarrHarem GirlInvasion, U.S.A.Wagons WestAir CadetBright VictoryPayment on DemandThe Golden HordeThe Prince Who Was a ThiefBuccaneer's GirlI Was a ShoplifterOutside the WallVydíráníWoman in HidingMr. Belvedere Goes to CollegeBury Me DeadWhen a Girl's BeautifulThe VirginianMarkhamWorld of Giants77 Sunset StripLawmanMike HammerThe TexanPerry MasonThe Restless GunConflictZane Grey TheaterCheyenneGunsmokeThe MillionaireFour Star PlayhouseLux Video TheatreFireside TheatreThe Sergeant and the LadyHerman's HerdHollywood Christmas Lane Parade of the StarsThe Colgate Comedy Hour


Aktualizace osobnostního profilu Peggie Castle: 15.3. 2024 14:59