Kat Graham 34 let


Katerina Alexandra Graham je americká herečka, zpěvačka, hudební producentka, tanečnice a modelka. Její hlas můžeme znát z písně „I got it from My Mama“ od will.i.am.

Katerina se narodila v Ženevě ve Švýcarsku, ale vyrůstala Los Angeles, Kalifornie. Otec Joseph je Liberijec, pracoval jako hudební manažer. Matka Nataša pochází ze židovské rodiny (je napůl Ruska a napůl Polka). Graham navštěvovala Hebrejskou školu, mluví anglicky, španělsky, francouzsky, trochu portugalsky a hebrejsky.

V roce 2010, se Graham objevila v několika hudebních videích, např. Justin Bieber a Usher - "Somebody to Love (Remix)", Nelly - "Just A Dream" nebo 112 - "What If".


5.9.1989
Ženeva, Švýcarsko
Kat Graham csfd

CollideLáska ve vileVlna vederVzestup Želv Ninja: FilmCísař: Občanská válkaFashionably YoursMěsto na ostří nožeVánoční výsadekPředvánoční večerZtracená minulostAdventní kalendářHow It EndsAll Eyez on MeKde jsou prachy?ZávisláBoogie TownDance FuHoney 2SpolubydlícíZnovu 17Naše první VánoceHell on EarthRodinka na tripuPast na rodičeTrolls: TrollsTopiaVzestup Želv NinjaUpíří deníkyStalker


Aktualizace osobnostního profilu Kat Graham: 8.11. 2023 06:15