Paul Sparks 52 let


Paul W. Sparks je americký herec. Je známý svými rolemi jako gangster Mickey Doyle v dobovém dramatickém seriálu HBO Boardwalk Empire, spisovatel Thomas Yates v politickém dramatickém seriálu Netflix House of Cards, právník David Tellis v antologickém dramatickém seriálu Starz The Girlfriend Experience.

Sparks je ženatý s herečkou Annie Parisse, poprvé se setkali v roce 2005. Společně mají dvě děti, syna Emmetta (nar. 2009) a dceru Lydii (nar. 2014). Sparks má diabetes mellitus typu 1 a spolupracuje s Juvenile Diabetes Research Foundation (nezisková organizace, která financuje výzkum diabetu 1. typu.)

Úzce se kamarádí s hereckým kolegou Michaelem Shannonem; poznali se při řadě projektů, na kterých pracovali společně, např. Waco, The Missing Person, Mud, Boardwalk Empire a Midnight Special.


16.10.1971
Lawton, Oklahoma, USA
Paul Sparks csfd

Eric LarueGiving Birth to a ButterflyHands that BindDokud nás vražda nerozdělíHuman CapitalNejvětší showmanČistokrevníAll the Birds Have Flown SouthIn the Radiant CityPůlnoční dítěStealing CarsEarly LightNemocnice ParklandVěř miBahno z MississippiForgetting the GirlSparrows DanceReturnNa hraně temnotyNení začHledanýPo školePodvodRachel se vdáváSynecdoche, New YorkThe UnderstudyBlackbirdCvokařHeadspacePhysicalJoe PickettCastle RockSweetbitterDomek z karetNáhodný hustokrutěpřísný skutky


Aktualizace osobnostního profilu Paul Sparks: 31.10. 2023 16:30