Seth Green 50 let


Seth Green se narodil učitelovi matematiky Herbovi Greenovi a matce umělkyni Barbaře Greenové. Herectví se Seth začal věnovat už v deseti letech, kdy se objevil po boku Jodie Fosterové v komediálním dramatu HOTEL NEW HAMPSHIRE. Herectví se tak začal věnovat naplno, ale přitom navštěvoval státní školu a věnoval se fotbalu.

V následujícím roce si zahrál v hororové komedii RUKA ZABIJÁK, což sice propadlo v kinech, ale film si získal řadu příznivců (mezi které se hrdě řadím i já). Naopak velmi dobře se v kinech vedlo druhému dílu Špionátora s názvem AUSTIN POWERS: ŠPIÓN, KTERÝ MĚ VOJEL (snímek v USA vydělal přes 200 milionů, tedy čtyřikrát více než první díl). Následovala kratší herecká pauza a v roce 2001 se Seth objevil hned ve třech filmech, nejprve v katastrofálně nevydařeném snímku JOSIE A JEJÍ KOČIČKY, pak v průměrné romantické komedii ZLATÍČKA PRO KAŽDÉHO, kde se objevil po boku Julie Robertsové a dalších hvězd a na konci roku zazářil spolu s Rowanem Atkinsonem, Johnem Cleesem a dalšími skvělými herci v komedii MILIONOVÝ ZÁVOD.

V roce 2002 se objevil ve třetím díle Špionátora s názvem AUSTIN POWERS: GOLDMEMBER, o rok později dostal vedlejší roli v hitu LOUPEŽ PO ITALSKU a loni se objevil v prvním filmu, který se v tržbách spoléhal jen na něj. Jedná se o komedii NEKECEJ A PÁDLUJ, z čehož se vyklubal překvapivě také slušný hit, což dokazuje, že Seth se jen tak neztratí.


8.2.1974
Overbrook Park, Pennsylvania, USA
Seth Green csfd

Strážci Galaxie: Volume 31UPWeird: The Al Yankovic StoryaTypical WednesdayChangelandGodzilla II Král monsterShazam!A Futile and Stupid GestureLEGO® Batman filmStrážci Galaxie Vol. 2Vážený diktátoreDoba ledová: Velikonoční překvapeníHolidaysHalf-Shell Heroes: Blast to the PastKrampus: Táhni k čertuDvojčePírkovo dobrodružstvíStrážci GalaxieHurá na fotbalKyberválkaSexy Evil GeniusLuke a jeho příběhMáma mezi MarťanyStarý pákySex DriveElectric ApricotDohazovačNekecej a pádluj!Scooby-Doo 2: Nespoutané příšeryLoupež po italskuParty MonsterAustin Powers - GoldmemberFlákačiJosie a její kočičkyLabutí trumpetkaMilionový závodThe Attic ExpeditionsZlatíčka pro každéhoDiary of a Mad FreshmanAustin Powers: Špion, který mě vojelBatman Beyond: The MoviePavučina lžíRuka zabijákNepřítel státuPoslední mejdanAustin Powers: ŠpionátorBoys Life 2Nezvaný hostReal GhostsZápisky z podzemíČerná klecArkádaKlíšťataThe Day My Parents Ran AwayVe vzduchuThe Double 0 KidOur Shining MomentMissing ParentsToZesil to!


Aktualizace osobnostního profilu Seth Green: 29.3. 2024 11:34