Violante Placido 47 let


Jejími rodiči jsou režisér Michele Placido a herečka Simonetta Stefanelli, která se mimo jiné objevila v prvním díle trilogie The Godfather v roli Apollinie Vitelli-Corleone, ženy Michaela Corleone (Al Pacino). Proto se není čemu divit, že i Violante zabrousila do světa filmu.

Zajímavostí je, že Violante pošilhává i po světe hudby. Na svém kontě má pod pseudonymem Viola vydané album Don't be shy (2005), na kterém si všech deset singlů složila sama a proslýchá se, že v brzké době chystá vydání druhé desky.


1.5.1976
Řím, Lazio, Itálie
Violante Placido csfd

Evelyne tra le nuvoleImprovvisamente a Natale mi sposoFemminile SingolareIl giorno più belloImprovvisamente NataleEnrico Piaggio - VespaModalità aereoRestiamo amici7 minutiSnajprGhost Rider 2AmeričanMoanaSleeplessMagická dobrodružství PinocchiaUna madreSladké pokušeníVečeře s tou pravouIl giorno + belloL'uomo che rubò la GiocondaZatmíváníKarolRaul - Diritto di uccidereChe ne sarà di noiOvunque seiOra o mai piùCiao AmericaGinostra - mafie nespí, mlčíL'Anima gemellaSmrtelné ohroženíFarfalleJack Frusciante è uscito dal gruppoVite strozzateQuattro bravi ragazziFino all'ultimo battitoQuesto è il mio paeseKurýrDonne assassineVojna a mírProkletí královéSospetti 2Casa famigliaMeraviglie: La penisola dei tesoriThe Path to Vengeance: Making 'Ghost Rider, Spirit of Vengeance'Revenge RoomSweetheartJanela Indiscreta


Aktualizace osobnostního profilu Violante Placido: 31.10. 2023 22:19