Callan McAuliffe 29 let


Callan McAuliffe se narodil 24. ledna v Sydney. Svoji kariéru začal v osmi letech, kdy se objevil v seriálech COMEDY INC. a BLUE WATER HIGH. Získal roli i v seriálu PACKED TO THE RAFTERS. Dále si zahrál postavu Grega v krátkometrážním snímku FRANSUA ŠÁRL. Upozornil na sebe ve filmu MÁ MĚ RÁD, NEMÁ MĚ RÁD, po boku Madeline Carroll, kde představoval Bryce Loskiho.

Než se zranil, ještě na škole, byl Callan výborným atletem.Spolupracuje s The Wolf Connection, charitativní organizací zabývající se zlepšováním života mládeže z okraje společnosti za pomocí psů (vlků).


24.1.1995
Sydney, New South Wales, Austrálie
Callan McAuliffe csfd

Him & HerThe DuelSummer NightLegenda o Benu HalloviTenHackerPoint of HonorStanfordský vězeňský experimentKiteRobot OverlordsVelký GatsbyČas sklizněPravdivý příběh Juliana AssangeBoys on Film 6: Pacific RimJsem číslo čtyři1MC: Something of VengeanceMá mě rád, nemá mě rádStalo se v MontaněŽiví mrtvíVe jménu vlastiCloudstreetPacked to the RaftersResistanceStřední škola Blue WaterBombardéry: Postrach 2. světové válkyInside Film AwardsGarden of EdenFransua ŠárlD.C.Front Row FlynnTeens Wanna KnowMade in HollywoodJimmy Kimmel Live!Parodie komedie


Aktualizace osobnostního profilu Callan McAuliffe: 24.3. 2024 11:48