Stephen Collins 76 let


Celým jménem Stephen Weaver Collins. Jméno Weaver zdědil po svém praprapradědečkovi, generálu Jamesi B. Weaverovi, který byl jedním z kandidátů na prezidenta USA v roce 1892.

Jeho manželkou je od roku 1985 herečka Faye Grant, se kterou má dceru. Stephen se věnuje psaní, vydal již dvě knihy. Skládá také písně a příležitostně hraje v kapele na kytaru. Má rád klasickou rockovou muziku. Je praktikujícím členem Episkopální církve, což je americká odnož Anglikánské komunity a věnuje se transcedentní meditaci.


1.10.1947
Des Moines, Iowa, USA
Stephen Collins csfd

Girls on Film 2: Before DawnTři moulovéEvery Second CountsVdáš se, a basta!Krvavý diamantThe CommissionNež se čas naplníŠílená jízdaCena láskyKlub odložených ženNáhradní matkaOn Seventh AvenueRozdělená rodinaSama na láskuSprávná rodinaMuž bez tvářeZmizení NoryA Woman Scorned: The Betty Broderick StoryHer Final Fury: Betty Broderick, the Last ChapterMůj nový revolverStellaVelkofilmVíkendová válkaDvě paní GrenvillovéJumpin' Jack FlashNebezpečné územíUdržet senBrewsterovy miliónyTemné zrcadloThreesomeInside the Third ReichTales of the Gold MonkeyLetní slunovratLooking BackSherlock HolmesMilující páryThe Henderson MonsterSlibStar Trek: FilmFedoraBetween the LinesVelká loupež ve firmě BrinksVšichni prezidentovi mužiAvengers - SjednoceníRevoluceDevious MaidsFalling SkiesFosterovi


Aktualizace osobnostního profilu Stephen Collins: 17.11. 2023 18:35