Karine Vanasse 40 let


Pochází z rodiny úředníků Conrada Vanasse a Renée Gamache. Narodila se v malém městečku Drummondville spadající pod provincii Québec v Kanadě. Od devíti let toužila stát se zpěvačkou nebo herečkou. V jejím snu ji rodiče, především matka, na počátku kariéry podporovali. Matka působila jako její manažer. Po výhře v řečnické soutěži začala ve spolupráci s matkou hrát ve francouzko-kanadských filmech a seriálech.

Průlom v její herecké kariéře přichází v roce 2011, kdy hraje jednu z letušek v seriálu PAN AM. Seriál byl bohužel i přes velké úspěchy zrušen. Karine ovšem díky svému půvabu a talentu, jaký předvedla, získala několik nabídek. A tak může její kariéra vesele pokračovat.


24.11.1983
Drummondville, Quebec, Kanada
Karine Vanasse csfd

RuArsenault & FilsBones of CrowsMalekDe père en flic 2Trench 11Worst Case, We Get MarriedMiziněc BuddhyZakázaná komnataX-Men: Budoucí minulostAll the Wrong ReasonsEn solitaireLaurence AnywaysScruplesAngle mortFrench ImmersionI'm YoursPůlnoc v PařížiSwitchL'Enfant prodigePolytechnikaMa fille, mon angeVlna zabijákMarie-AntoinetteSans elleHlava v oblacíchSéraphin: Heart of StoneDu pic au coeurEmporte-moiAvant le crashPlán BAprèsCardinalGod Friended MeBlue Moon


Aktualizace osobnostního profilu Karine Vanasse: 10.11. 2023 03:54