Lolita Davidovich 62 let


Herečka pochází z rodiny srbochorvatských emigrantů. Když jí bylo deset let, tak se její rodiče rozvedli. Po ukončení středoškolského studia se přestěhovala do Chicaga, kde se pokoušela o hereckou kariéru. Herecké základy získala ve známých divadelních souborech Steppen Wolf a Victory Garden Theater, později studovala u Herberta Berghova v New Yorku.

Lolita je vdaná za scénáristu a režiséra Rona Sheltona. Mají spolu dceru Valentynu, která se jim narodila v listopadu 1999.


15.7.1961
Londýn, Ontario, Kanada
Lolita Davidovich csfd

Skate GodFinestkindPaříž, víno a láskaPět přání k VánocůmOnce Upon a Christmas MiracleSorry for Your LossNejdelší jízdaSquattersRomeo Killer: The Chris Porco StorySmitty - nejlepší přítelCinema veriteKrvavý úsvitKill Your DarlingsDetektivové z HollywooduTemný stín nad L.A.SoudceSrpnový sníhThe KidBoxeřiFour DaysMystery, AljaškaNo VacancyStraußkiste, DieTouchedBohové a monstraSanta FeTouchVražedné tichoZ džungle do džungleJakeovy ženyOhnivé žněPrázdniny s losemNavždy spoluObvinění: Proces s McMartinovýmiV dobrém i zlémCobbKřižovatkaSoud v zátoce FortitudeBod varuMladší a mladšíKainova výchovaMuž zázrakůNechci už zpátkyJFKObjekt krásyPrison Stories: Women on the InsideUvnitř kruhuLove & MurderUncut GemBlazeBlindsideNoční dobrodružstvíThe Big TownThe Pink ChiquitasRekrutiTwo Fathers' JusticeTřídaLaw & Order: Organized Crime


Aktualizace osobnostního profilu Lolita Davidovich: 10.11. 2023 11:51