Trevor Morris 53 let


Kanadský skladateľ Trevor Morris vyštudoval v Ontariu umeleckú školu St. Mary so zameraním na hru na husle a zborový spev. Už vo veku 13-tich rokov z poverenia svojej školy skomponoval hudbu, ktorú jeho trieda zahrala pri príležitosti návštevy pápeža Jána Pavla II. Po tom, čo ako najlepší zo svojho ročníka ukončil štúdium, sa presťahoval do Toronta, kde strávil prvé roky rozbiehaním svojej kariéry profesionálneho skladateľa. Začínal s produkovaním v nahrávacích štúdiách, neskôr presedlal na hudbu k televíznym spotom a reklamám.

Za najlepšiu ústrednú melódiu k televíznej sérii Tudorovci (The Tudors Main Title Theme) získal v roku 2007 Trevor cenu Emmy. Na túto cenu bola nominovaná aj jeho ústredná melódia k seriálu Borgiovci.


25.5.1970
London, Ontario, Kanada
Trevor Morris csfd

The OathCesta válečníkaÚtok z hlubinGoon: Last of the EnforcersPád LondýnaŽivý terč 2AdmirálProč zabili JežíšeZabij, nebo budeš zabit 2DoupěPád Bílého domuSecret Lives of Husbands and WivesBarricadeKrál Škorpion - Bitva osuduNezahrávej si s ohněmRallye smrti: Peklo na zemiMěsto vlkůVálka BohůKrewsKrásný chlapecStolenVoják 2Hory mají oči 23 jehlyAnděl smrtiŠtvanecHungerTeen KnightVikingové: ValhallaCastlevania: NokturnoStalo se v MontaněMonarchCastlevania


Aktualizace osobnostního profilu Trevor Morris: 1.4. 2024 07:18