Perry King 76 let


Perry King se narodil 30. května 1948 v Alliance, Ohio, jako vnuk slavného literárního editora Maxwella Perkise. Perry vystudoval obor drama na univerzitě Yale a postupně se učil od Johna Housemana. Natočil přes 50 televizních filmů zahrnující několik seriálů, účastnil se produkce, a několikrát propůjčil svůj hlas dabingu a rádiu.

Miluje také automobilové závody a zúčastnil se několika charitativních závodů celebrit. Je také národním mluvčím spolku zneužívaných dětí v Orange County, Kalifornie. Věnuje se tomu již 20 let. Je také národním mluvčím Musea dopravy ve Virginii. Perry tráví většinu času na své farmě v Kalifornii a prozkoumáváním Steky Mrtvých. 30 let po debutu ve filmu se stále občas objevuje v televizních produkcích, a jak sám říká: "I když už nikdy nebudu znovu pracovat, zůstávám nejšťastnějším hercem, jaký kdy žil."


3.4.1948
Alliance, Ohio, USA
Perry King csfd

The DivideEyewitnessHatfieldovi a McCoyovi: Zlá krevOdsouzena za vražduNa svátky domaVysněný mužCizinec u dveříDen potéDalší krásná tvářDokonalá manželkaTitansTéměř dokonalá vraždaRagtimeova dobrodružstvíThe Cowboy and the Movie StarTheir Second ChanceFace of EvilÚnos letu 285Kéž bych to byl jáDobrý král VáclavDvojí životCizinec v zrcadleCountry EstatesHorečka z JerichaA Cry in the NightOsudová láskaProměnaCacciatori di naviKaleidoskopKnife and Gun Club, ThePulitzerova cenaThe Man Who Lived at the RitzNehoda na silu 7Perfect PeopleZátah na Boulevardu SunsetStrandedHelen Keller: The Miracle ContinuesThe Hasty HeartThe ClairvoyantTřída roku 1984Golden GateInmates: A Love StoryCity in FearLove's Savage FuryPominutí mysliSearch and DestroyA Different StoryBadChlapci ze sboruHemingway Play, TheRtěnkaDivoký večírekFoster and LaurieMandingoPáni FlatbusheDeadly VisitorJatka č. 5Posedlost Joela DelaneyhoVelká láska


Aktualizace osobnostního profilu Perry King: 30.10. 2023 17:48