Eleanor Tomlinson 31 let


„Miluji kaskadérské kousky, je to mnohem zábavnější, než hraní."

Střední školu vystudovala v Anglickém Beverley. První roli získala teprve jako čtrnáctiletá dívenka a to ve slavném filmu ILUZIONISTA (2006). Snad se jí „na place" zalíbilo, nebo to bylo řízením osudu, jisté je, že se film stal jejím druhým domovem. Viděli jsme ji například v dívčím snímku ON JE FAKT BOŽÍ (2008) a několika televizních zpracování. Velký zlom v její slibné kariéře nastal až s velkofilmem ALENKA V ŘÍŠI DIVŮ (2010), kde se blýskla v roli Fiony Chatawayové. Pohádkové fantasy zůstala věrná a tak o tři roky později zazářila jako princezna Isabelle v JACK A OBŘI (2013). V tom samém roce si ještě zahrála postavu Georgiany Darcy v divácky úspěšném DEATH COMES TO PEMBERLEY.

Eleanor má před sebou slibnou kariéru, její osobité herectví a sličná tvář to jasně potvrzují. Na rok 2015 se připravuje do blockbusteru HEAVEN AND EARTH.


19.5.1992
England, Velká Británie
Eleanor Tomlinson csfd

MumieLáska, svatba, zas a znovaColette: Příběh vášněS láskou VincentAlleycatsHeaven and EarthStyriaJack a obřiSibiřská školaSmrt přichází do PemberleyAlenka v říši divůProkletá vesniceZtracená budoucnostEinstein a EddingtonOn je fakt boží!IluzionistaPádOne DaySvětlo nadějeThe Couple Next DoorPsanciIntergalacticViktoriánkyPoldarkVálka světůAgatha Christie: Zkouška neviny


Aktualizace osobnostního profilu Eleanor Tomlinson: 7.12. 2023 12:51