Anna Polcarová 48 let


Po dokončení povinné školní docházky navštěvovala soukromé hodiny zpěvu u profesora Josefa Rybičky. Potom, co založil soukromou konzervatoř začala studium zpěvu v oboru POP hudba. Při studiích úspěšně absolvovala konkurz do divadla Semafor, kde působila nejdříve v angažmá a účinkovala v písničkových pořadech a scénkách po boku Jitky Molavcové a Jiřího Suchého v divadle Komedie. Později, aby skloubila i studium na konzervatoři, v divadle Semafor pouze hostovala po boku Pepy Nose v malém sále Karlínského divadla, kde Semafor působil.

Při studiích na herecké škole navštěvovala herecké kurzy v Praze pro ještě větší zdokonalení se ve svém oboru činohry a registrovala se v castingových agenturách. Začala se zúčastňovat castingů do filmů, reklam a seriálů, kde ji dnes můžeme vídat v hlavních i vedlejších rolích. Na svou velkou roli, která by ji vynesla výše a zařadila se tak mezi známější herečky teprve čeká.


14.11.1975
Praha, Československo
Anna Polcarová csfd

FotografBony a klid 2Nepravděpodobná romanceOdpad město smrtModrý kódNa voděPřístavDoktoři z PočátkůHelenaOrdinace v růžové zahraděZpívat může každýPolicie v akciSoudce AlexandrSoudkyně BarbaraShow Jana KrauseJen blbni!Uvolněte se, prosímDO-RE-MICarusošou


Aktualizace osobnostního profilu Anna Polcarová: 25.2. 2024 03:04