Maite Perroni 41 let


Maite Perroni Beorlegui je mexická televizní a filmová herečka, ale také modelka, dabérka, skladatelka, zpěvačka a producentka. Její otec, Javier Perroni, měl práci, kvůli které se musel často stěhovat a v době jejího narození byl vyslán do Mexico City. Její matka se jmenuje María Teresa Beorlegui Estévez. Herečka se narodila jako nejstarší ze tří dětí svých rodičů a měla dva mladší bratry jménem Adolfo a Francisco. Adolfo je o tři roky mladší než ona, zatímco Francisco je mladší o devět let.

Během tohoto raného období projevila nadání pro hudbu, tanec a herectví a pravidelně se účastnila školních programů. Jako dítě se také objevila v řadě televizních reklam a v několika hudebních videoklipech. Zúčastnila se také jako tanečnice v show Disney Channel. V době, kdy opustila školu, se rozhodla, že se stane herečkou. V roce 2000, brzy po absolvování školy, se zapsala na tříletý kurz na Centro de Educación Artístic, zábavní instituci se sídlem v Mexico City, kde se herectví stalo jejím hlavním oborem. CEA je provozovaný hlavním mediálním konglomerátem v zemi, Televisa, a byl zřízen, aby splnil požadavky společnosti na herce. Musela být velmi dobrá studentka. Přestože se zapsala na tříletý kurz, dokončila ho během dvou let.

Po absolvování této školy se objevila v mexické telenovele Rebelde v roli Guadalupy Lupity Fernandez, jedné ze šesti protagonistek, dospívající dívky z rodiny nižší třídy, která studuje na fiktivní Elite Way School. Seriál byl založený na slavné argentinské telenovele Rebelde Way a byl to obrovský úspěch, běžel po tři sezóny a vysílalo se 440 epizod. Začalo to v roce 2004 a poslední epizoda byla odvysílána v červnu 2006. Dne 30. listopadu 2004, krátce před premiérou Rebelde, herečka a několik dalších členů obsazení vydali album s názvem „Rebelde“. Jeho úspěch vedl k vytvoření hudební skupiny s názvem RBD (zkratka pro ReBelDe). Jako zpěvačka pomohla dovést skupinu k celosvětovému uznání. RBD prodala více než 50 milionů nahrávek.

Její popularita byla upevněna v roce 2008, když si ji mexická mládež vybrala, aby se stala jednou z prvních latinskoamerických žen, které si nechaly vyrobit ikonickou panenku Barbie po ní. Maite Perroni Barbie byla úspěšná v Mexiku, USA, Latinské Americe a Španělsku. V roce 2014 uvedla na trh vlastní oděvní řadu, známou jako Colección Maite Perroni.


8.3.1983
Mexico City, Distrito Federal, Mexiko
Maite Perroni csfd

Huevitos congeladosLa octava cláusulaSin ti no puedoUn rescate de huevitosDoblemente EmbarazadaDibujando el CieloKyky Ryky a pár vajecTríadaHříšná touhaEl Juego de las LlavesHerederos por accidenteLa GataCachito de cieloMujeres asesinas 3Triunfo del amorMi pecadoNespoutaný andělRBD: La familiaRebelde¡Viva la Revolución!Tudum: A Netflix Global Fan Event


Aktualizace osobnostního profilu Maite Perroni: 6.11. 2023 06:43