Adelaide Clemens 34 let


Adelaide Clemens je herečka, pochádzajúca z austrálskeho Brisbane. Táto dcéra britských rodičov žila postupne v Japonsku, Francúzsku a Hongkongu, až sa napokon, keď mala dvanásť rokov, s rodičmi opätovne vrátila do Austrálie. Tam navštevovala Queenwood School for Girls na predmestí Sydney.

Jej ďalšie postavy boli nemenej zaujímavé. Hrala vo filme "Wasted on the Young" a potom si strihla úlohu v jednej epizóde seriálu "Lie to Me". Lenže jej charakterovo najzaujímavejšou postavou bola až rola sociopatickej prostitútky vo filme "Generation Um...". V roku 2012 prišla rola, ktorá ju uviedla do povedomia filmového sveta a tou bola postava Heather Mason v druhom pokračovaní série Silent Hill. V tom istom roku hrala sufražetku Valentine Wannop v sérii "Parade's End".

V tom istom roku sa predstavila aj v horore "No One Lives", ale až potom prišla jej doposiaľ životná rola, a tou bola Catherine v snímke "The Great Gatsby". Po tejto úlohe sa dočkala veľkého uznania zo strany filmových kritikov.


30.11.1989
Brisbane, Queensland, Austrálie
Adelaide Clemens csfd

The Swearing JarKe hvězdámMusic, War and LoveAvenuesRabbitThe Automatic HateThe World Made StraightVelký GatsbyCamilla DickinsonNikdo nepřežijeNávrat do Silent Hill 3DZtracená generaceCertaintyUpírMládí bez nadějeX-Men Origins: WolverineDream LifeStrážce pořádkuVe jménu nebesTommyRectifyKonec přehlídkyAnatomie lžiPacifikOut of the BluePirate Islands: The Lost Treasure of FijiStřední škola Blue WaterLove My WayAll SaintsAt the TattooistSidewalks Entertainment


Aktualizace osobnostního profilu Adelaide Clemens: 31.10. 2023 22:30