Sophie Turner 28 let


Sophie Turner se narodila ve střední Anglii, v Norhamptonu. Dětství však strávila ve Warwicku, v jehož hrabství se narodil slavný dramatik William Shakespeare. Tam chodila do Kings High School, kde se začala už od pouhých tří let věnovat herectví.

Za svou roli byla nominována na cenu Young Artist Award v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli v TV seriálu. Po tomto úspěchu prozradila, že za hodně vděčí své učitelce dramatu, která ji dodala odvahu jít na konkurz.

V roce 2014 by se měla objevit v akční komedii Barely Lethal, kde si zahraje po boku hvězd jako Samuel L. Jackson nebo Jessica Alba. Její hlavní náplní práce by však i v budoucích letech měla být role Sansy Stark, neboť se jedná o velký seriálový hit, jenž láme rekordy ve sledovanosti.

Během konkurzu před získáním role ve Hře o trůny se seznámila s Maisie Williams, jež byla také shodou okolností obsazena, a to hned do role mladší sestry Sansy. Z obou mladých, nadějných hereček se staly velké kamarádky. Sophie je se seriálem provázána ještě jinak. Adoptovala psa jménem Zunni, který v něm vystupoval jako vlk patřící její postavě.


21.2.1996
Northampton, England, Velká Británie
Sophie Turner csfd

Broken SoldierPomsta na druhouSurviveHeavyX-Men: Dark PhoenixZnovu a lépeJosieX-Men: ApokalypsaBarely LethalAnother MeTřináctý příběhJoanSchodištěThe PrinceSurviveHra o trůnyPán času


Aktualizace osobnostního profilu Sophie Turner: 2.11. 2023 10:08