Anna Skellern 38 let


Anna Skellern je australská herečka, kterážto je známa jako první ženský člen  australské satirické komediální skupiny The Chasers a jejich TV pořadu CNNNN.

V červenci 2007 absolvovala Skellern Guildhall School of Music and Drama v Londýně. Tentýž měsíc debutovala na jevištní scéně divadla West End ve hře The Vegemite Tales, kde hrála roli Maddie.

Skellern účinkovala v pokračování hororového snímku Neila Marshalla, The Descent /2005/, THE DESCENT PART 2, který byl distribuován do kin v roce 2009. Skellern hrála postavu Cath - členku nového pátracího týmu po přeživších lidech.

V roce 2009, filmuje Skellern adaptaci povídky Agathy Christie, POIROT: THE CLOCKS s Davidem Suchetem, Jamie Winstonem a Tomem Burkem. Také ztvárnila novou roli číšnice, paní na hlídání a nešťastné Jakeovy lásky Kelly, v cenami ověnčeném, zčásti improvizovaném komediálním seriálu BBC, OUTNUMBERED /2007-současnost 2013/, režírovaném Andym Hamiltonem a Guyem Jenkinem, ve kterém hrají Claire Skinner nebo Hugh Dennis. Nějaký čas strávila v Africe filmováním thrilleru SIREN s Eoinem Mackenem a Terezou Srbovou. Také hraje postavu Jo v dvoudílném dramatu A PASSIONATE WOMAN /2010/, režírovaném Kay Mellor a Antonií Bird za účasti herců Billie Piper a Sue Johnston.


27.4.1985
Sydney, New South Wales, Austrálie
Anna Skellern csfd

SolitaryBlood MoonSophia Grace a Rosie: Královské dobrodružstvíDávám tomu rokGambit7livesKrálova láskaNight in the Woods, ANoční incidentSirenPád do tmy 2While the Men Are AwayHumansThe InterceptorTři mušketýřiDriftersHeading OutZločiny nad SeinouKonec přehlídkyLip ServiceAgatha Christie's PoirotCamelotŠpionOutnumberedPoldovéFalling ApartHalf Hearted


Aktualizace osobnostního profilu Anna Skellern: 19.10. 2023 14:11