Dragomir Mrsic 54 let


Dragomir Mrsic se narodil dne druhého října roku 1969 v Prijedor ve státě Bosna a Hercegovina. Je to především sportovec a herec švédsko-srbské národnosti, který je dobrým přítelem populárního herce Toma Cruise.

Právě proto se objevil v roce 2005 ve švédském krimi-seriálu Wallander, za což sklidil obdiv publika. O rok později se tak objevil i ve filmu a to ve švédském mysteriózním thrilleru Exit (u nás překládaný pod názvem Východisko), kde si zahrál po boku dnes již světově známých herců švédského původu Madse Mikkelsena a Alexandera Skarsgårda.

Velký průlom se mu podařil až teprve nedávno a to v roce 2014, kdy se objevil v americkém hollywoodském velkofilmu inspirovaným knižní předlohou od japonského autora Hiroši Sakurazaka z prostředí blízké budoucnosti, v níž je planeta Země pod útoky mimozemské civilizace, Edge of Tomorrow.


2.10.1969
Prijedor, Jugoslávie
Dragomir Mrsic csfd

Indigo kristalNečekaný útok? (Question-mark)Jimmy JonesLegend of Dark RiderCesta časemKluven drömNa hraně zítřkaSnadný prachy IISnadný prachyGangsterLeoLeaMirakelSpooky'sAlexBulletsPatchworková rodinaVäster om frihetenDříve než zemřemeFör evigt trogenSyrrorTorpedernaBez hranic


Aktualizace osobnostního profilu Dragomir Mrsic: 15.3. 2024 05:17