Nathan Barr 51 let


Nathan Barr je filmový a televizní hudební skladatel. Hudbu začal studovat v Tokiu již od svých čtyř let. Jeho talent a sbírka neobvyklých hudebních nástrojů mu brzy umožnily cestovat po celém světě. Říká, že vlastní trumpetu vyrobenou z lidské stehenní kosti. Kromě Tokia Barr studoval hudbu také na Skidmore College a v roce 1993 byl na turné v Itálii a ve Švýcarsku se souborem Juilliard Cello Ensemble.

Jeho zatím největší úspěch přišel až roku 2008, kdy se stal „dvorním skladatelem“ HBO pro úspěšný seriál TRUE BLOOD, kde skládá hudbu již do čtvrté série. Mezi jeho další novou tvorbu patří hudba k dokumentu HOOD TO COAST a filmu OPEN HOUSE.

Trochu nahlédnout do osobního života dal veřejnosti roku 2010, kdy se v OUT Magazine příznal ke své bisexualitě a byl zařazen do žebříčku 100 nejvlivnějších LGBT osobností roku.


9.2.1973
Nathan Barr csfd

BorderlandsThe Beanie BubbleĎáblova kořistKateLovUncle FrankSklenka na rozloučenouThe DomesticsČarodějovy hodinyHráči se smrtíKluk od vedleVelká svatbaThe LedgeOpen HousePoslední vymítání ďáblaThe Slammin' SalmonClonaMukaZtracení chlapci: Upíří kmenHostel IIOběť: Lovec krveŠpioni a bijákOktoberfest2001 maniakůHostelMistři hazarduDeath ValleyKlub hrůzyBriar PatchCabin FeverGoing GreekVenus and MarsMuž z VirginieRed DirtOd soumraku do úsvitu 3: Katova dceraProtect-O-ManCarnival RowDiplomatické vztahyVelikáPacient


Aktualizace osobnostního profilu Nathan Barr: 4.11. 2023 01:38