Bianca Lawson 45 let


Bianca Jasmine Lawson není v kinematografii žádným nováčkem. Poprvé se na obrazovce objevila už v devíti letech v reklamách na panenky Barbie a později i kosmetiku Revlon. Do herecké branže se ovšem dostala až rolí Megan Jones v televizním seriálu ze středoškolského prostředí KONEČNĚ ZAZVONILO (SAVED BY THE BELL: THE NEW CLASS). Svůj podíl na tom jistě měli i její rodiče (otec je herec Richard Lawson), kteří se u filmu pohybovali už dlouho předtím. Sama pak po střední škole ještě vystudovala herectví a psychologii.

Roku 1998 se objevila ve svých prvních dvou celovečerních filmech zároveň. TWICE THE FEAR si sice ani nedělal vyšší ambice než na video snímek, za to v BARVÁCH MOCI (PRIMARY COLORS) si již zahrála s Johnem Travoltou. V poslední době jí lze vidět v další oblíbené upírské sérii THE VAMPIRE DIARIES a nebo velice populárním seriálu podle novel Sary Shepard PRETTY LITTLE LIARS, kde hraje lesbickou Mayu St. Germain.

Herectví se věnuje i v současné době a je pravděpodobné, že v té souvislosti o ní bude slyšet čím dál častěji.


20.3.1979
Los Angeles, California, USA
Bianca Lawson csfd

Dům s tajemstvímVše o štědrém večeruKilling of WendySupergatorNezlomnáTrhni si!Flip the ScriptFearlessMrtví k snídaniPřekročit všechna pravidlaBonesNežádej svůj poslední tanecZtracené ideályBig Monster on CampusThe PavilionBarvy mociThe TemptationsTwice the FearQueen SugarDarebákPolicie ChicagoUpíří deníkyVlčí mláděWitches of East End


Aktualizace osobnostního profilu Bianca Lawson: 30.10. 2023 21:05