Josie Loren 37 let


Josie Loren je americká herečka kubánského původu a vlastním jménem se jmenuje Josie Lopez. Narodila se 19. března 1987 Miami na Floridě. Studovala na UCLA, kde patřila mezi roztleskávačky. Odešla na vysokou New World School of the Arts, kde studovala herectví a hudební divadlo.

V roce 2009 přišla nabídka od filmu. Ukázala se v roli roztleskávačky v komedii ZNOVU 17. Ten samý rok vytvořila televize ABC seriál MAKE IT OR BREAK IT, kde dostala Josie hlavní roli. Hraje tady Kaylie Cruz, mladou a nadějnou gymnastku. V roce 2010 dostala epizodní role v seriálech CASTLE a NCIS.

V roce 2010 byla zvolena mezi 12 nejvíc sexy nezadaných celebrit podle časopisu OK! Navštěvuje Univerzitu v Los Angeles. Byla nominována na Teen Choice Awards. Její dobrou kamarádkou je Nastia Liukin – olympijská gymnastka. Josie dělala gymnastiku jako malá, ale sama říká, že byla dobrá jen v prostných.


19.3.1987
Miami, Florida, USA
Josie Loren csfd

Honor StudentNašrotMaskot PeteZnovu 17This Is Not a TestChristmas in ParadiseMentalistaMladí a hladovíOnline Daters: The DateHit the FloorSlunečno, místy vraždyMake It or Break ItCastle na zabitíNámořní vyšetřovací službaDeset důvodů, proč tě nenávidímV těle boubelkyCory in the HousePearsonoviHannah MontanaMédiumVeronica MarsDrake a JoshEverlast


Aktualizace osobnostního profilu Josie Loren: 4.11. 2023 04:00