Sara Canning 36 let


Sara se narodila 14. července 1987 v Ganderu v Newfoundland, Kanada. Je to dcera Wayna a Daphne Canningových. Vyrůstala v Sherwood Park poblíž Edmontonu ve státě Alberta. Mezi její velké zájmy patřilo divadlo.

Ze začátku hrála v různých seriálech ve Vancoveru. V roce 2009 se objevila v malých rolích v seriálech SMALLVILE a KYLEY XY. Ve stejném roce začala nátáčet seriál THE VAMPIRE DIARIES, poté si zahrála v historickém filmu BLACK FIELD.

Kvůli natáčení THE VAMPIRE DIARIES se přestěhovala do Atlanty v Georgii, po ukončení účinkování v seriálu se z Atlanty odstěhovala.


14.7.1987
Gander, Newfoundland, Newfoundland and Labrador, Kanada
Sara Canning csfd

Kill VictoriaCoupled Up for ChristmasHoliday RoadSweetlandThe Burning SeasonChristmas at the Golden DragonInfluencerLove Amongst the StarsA Christmas StarSuperhostFucking IdiotsThe Christmas Yule BlogAmišský únosThe Banana Splits MovieThe Christmas TempZA.R.C.H.I.E. 2Level 16ProdigalsVálka o planetu opicWelcome to NowhereHello DestroyerOn the FarmEadweardNajala jsem zabijákaDokonalá nedokonalostI Think I DoZaprášená tajemstvíHanin zákonZabiják z dálnice I-5Black FieldCome Dance at My WeddingSmrtící déšťÚnos za bílého dnePaparazzi Princess: The Paris Hilton StoryTvrdá hra 3: Juniorská ligaThe IrrationalStalo se v MontaněZáchranáři L. A.Nancy DrewHospital ShowBylo, nebyloTake TwoVan HelsingUpíří deníky


Aktualizace osobnostního profilu Sara Canning: 22.4. 2024 17:05