Casey Wilson 43 let


Cathryn Rose Wilson se narodila 24. října 1980 v Alexandrii, Virginie. V roce 1998 dostudovala TC Wiliams High School a vydala se studovat divadlo na New York University. Po rodičích zdědila irské a italské kořeny. Její otec je politický poradce, který vedl kampaně pro republikánskou stranu.

Její kariéra začala psaním a hraním ve společnosti Upright Citizens Brigade Theatre. Vytvořila dvojici s June Diane Raphael a vystupovaly společně od roku 2003 do roku 2006. V roce 2005 vyhrály cenu ECNY pro Nejlepší komediální duo.

Ve filmu se ukázala v několika menších rolích, zahrála si v JULIE A JULIA, VÁLKA NEVĚST, VELKÝ BUCK HOWARD nebo BRATŘI SOLOMONOVI. Od roku 2007, kdy se zúčastnila konkurzu, vystupovala i v pořadu SATURDAY NIGHT LIVE.

Do povědomí diváků se jistě zapsala i rolí v seriálu HAPPY ENDINGS. Zde hraje postavu Penny Hartz. Za tuto roli byla nominována na cenu Critic´s Choice Television Award.


24.10.1980
Alexandria, Virginia, USA
Casey Wilson csfd

Rodina onlineThe ListenerDlouhý víkendOmniboat: A Fast Boat FantasiaVždycky budeš moje možnáThe Long Dumb RoadProč právě on?Bad NightClaire's CambodiaMe Him HerŠílená matkaJason Nash Is MarriedZmizeláŽhavá láska III.Ass BackwardsC.O.G.Výlet s mámouFreak DanceVrahouniJulie a JuliaVálka nevěstVelký Buck HowardBratři SolomonoviRevengeNominace na OscaraGriffinoviHarley QuinnPhysicalVe jménu našeho PánaBude lípHome EconomicsLidské zdrojeSanta ClausoviArchibald's Next Big Thing Is HereCvokař od vedleSolární protipólyČerné pondělíAmerický tátaGrace a Frankie


Aktualizace osobnostního profilu Casey Wilson: 30.10. 2023 13:48