Mitchel Musso 32 let


Mitchel Tate Musso se narodil 9. července 1991 v Texasu manželům Katherine a Samuelovi Musso. Mitchel má dva bratry, Marca a Masona, Mason hraje v kapele Metro Station spolu s bratrem Miley Cyrus.

Mitchel je také dobrý v dabingu. Na Disney dabuje v seriálu PHINEAS A FERB roli Jeremyho. Dále propůjčil svůj hlas do filmů V TOM DOMĚ STRAŠÍ! či THE SEARCH OF SANTA PAWS.

Mitchelův talent sahá ale ještě dál, je též zpěvák. Nejdříve nazpíval pár vokálu k soundtracku Hannah Montana, poté vydal i vlastní alba, v roce 2009 album jednoduše pojmenované "Mitchel Msso" a v roce 2010 "Brainstorm".

Ve svém volném čase rád pobývá s přáteli a kouká na dvd, především na jeho nejoblíbenější film Matrix, či chodí na procházku se svým psem jménem Stitch.


9.7.1991
Garland, Texas, USA
Mitchel Musso csfd

Phineas a Ferb ve filmu: Candy proti VesmíruBachelor LionsCHARACTERzThe SandSins of Our YouthPhineas a Ferb v paralelním vesmíruThe Search for Santa PawsHannah MontanaMaskot PeteWizards on Deck with Hannah MontanaV tom domě straší!Life Is RuffWalker, Texas Ranger: Falešné obviněníVysloužilí lviThe KeymanMilo a Murphyho zákonPhineas & FerbKrálovská dvojčataHannah Montana


Aktualizace osobnostního profilu Mitchel Musso: 1.11. 2023 06:29