Emma Smetana 36 let


Narodila se jako Emma Smetanová v Praze, má české a francouzské občanství. Její matka Monika MacDonagh-Pajerová je diplomatka, otec Jiří Smetana je hudební producent. Do dvou let žila v Praze,  pak se přestěhovala s matkou za svým otcem Jiřím Smetanou do Paříze, kde žila osm let, poté se vrátila do Prahy kde absolvovala francouzské lyceum.

V médiích se začala pohybovat když nastoupila na stáž do francouzského deníku Libération. Mluví plynně francouzsky, anglicky a německy, domluví se španělsky a částečně hebrejsky. Od šesti let hraje na klavír, založila rockovou kapelu, ve které zpívá a hraje na klavír a kytaru.

Účinkovala v několika českých seriálech a filmech, např. Muži v naději, Hořící keř,  Donšajni. V roce 2012 začala moderovat zprávy na TV Nova.V říjnu 2013 bude mít premiéru muzikál Lucie, ve kterém bude hrát Emma hlavní roli.


11.2.1988
Praha, Československo
Emma Smetana csfd

Jedině TerezaKorunní princRivalové navždy - bitva o teniskyColetteDonšajniHořící keřMuži v nadějiRytmus v patáchEliška a DamiánPoldaNa voděBez hranicAž po ušiTerapieOrdinace v růžové zahraděZákladkaEt demain, une Europe?Emma Smetana & Richard Müller: Tahle jedna vterinaJordan Haj & Emma Smetana: Šťastný a veselýJordan Haj & Emma Smetana: HigherAndělé strážníJordan Haj & Emma Smetana: By NowEmma Smetana & Jordan Haj: Dream On (Freedom)Emma Smetana: OverEmma Smetana & Jordan Haj - Lost and FoundONEMANSHOW Foundation: Cizí zeďEmma Smetana - No FireEmma Smetana: Can't Give You UpEmma Smetana - Velvet DressEmma Smetana - WaitingKroxPizza BoyEurope je t'aimeFéliX Business AwardMiss Slovensko 2023ESET Science Award 2022Ocenění E.ON Energy Globe 202230+ OtázekESCZ 2022Ceny Anděl Coca Cola 2019Kapka nadějeKluci z PrahyShowtimeKoptashowON AIRPětka z garážeČeské hlavičky 2019Každý může změnit světProstor XZlatá hokejka 2017


Aktualizace osobnostního profilu Emma Smetana: 11.2. 2024 22:18