Jaroslav Žídek 53 let


Za svůj život Jaroslav Žídek procestoval velkou část světa, ale nakonec se uchytil na Slovensku, kam přišel za prací, která mu byla nabídnuta. Měl zde pouze zaběhnout a pozvednout kuchyni a nakonec zde zůstal na stálo. Je představitelem moderní gastronomie (nouvelle cuisine). Kuchařem chtěl být vždy a jak sám říká, nepamatuje si, že by chtěl být někdy něco jiného. Své povolání velice miluje a dodává: "Tuhle práci člověk buď miluje nebo ji nemůže dělat." Jaroslav pracuje jako executive chef Camouflage restaurant, Flowers restaurant & wine bar a Camouflage café & bar v bratislavském Erdödyho paláci. Jako šéfkuchař působil v pražských restauracích Kampa Park, Aqua restaurant, Barock restaurant a v pražském i španělském Pravda restaurant. Získal bohaté zkušenosti ve Švédsku, v Dánsku, ve Francii, v Itálii a i v dalších zemích. Vařil pro mnoho celebrit – švédského krále, dánskou královnu, Arnolda Schwarzeneggera či Hillary Clintonovou.


8.12.1970
Jaroslav Žídek csfd

Nejlíp vaří moje máma!Nebíčko v papuľkeÁno, šéfe!Panelák


Aktualizace osobnostního profilu Jaroslav Žídek: 8.12. 2023 16:00