Justin Bartha 45 let


Justin Bartha se narodil 21. července roku 1978 ve Fort Lauderdalu na Floridě v USA. Jeho původní rodné jméno je Justin Lee Bartha a je židovského původu. Narodil se otci Stephenovi, který se dodnes pohybuje v oblasti realit a matce Betty, která je dodnes učitelkou ve škole. Spolu s rodinou se přestěhovali do West Bloomfieldu, Michiganu (předměstí Detroitu), když Justinovi bylo devět let.

Svou hereckou kariéru začal za kamerou jako asistent produkce, kdy spolupracoval na filmu „Analyze This“. Jeho herecký debut přišel o rok později v krátkém snímku zvaným „Tag“. Napsal a také režíroval krátký film s názvem HIGHS AND LOWS, který diváci měli možnost zhlédnout na filmovém festivalu v roce 2003 v New Yorku. Dodatečně psal také pro MTV, režíroval a také hrál ve snímku „The Dustin and Justin Show“. Uvedl, že by rád pokračoval v práci za kamerou i do budoucna. Vedle tohoto úspěchu měl menší role ve snímku LÁSKA S RIZIKEM spolu s Benem Affleckem a Jennifer Lopez, kde si zahrál uneseného chlapce a také ve snímku CARRIVAL SUN.

Krátce po těchto snímcích měl možnost zahrát si v zatím nejúspěšnějším filmu v jeho kariéře LOVCI POKLADŮ (2004) spolu s Nicolasem Cagem jako jeho asistent Riley Poole. V roce 2006 měl Bartha vedlejší roli ve filmu LEMRA LÍNÁ a také si zahrál v televizním sitcomu TEACHERS, kde představuje univerzitního profesora. Tento sitcom se ale příliš dlouho v televizích neudržel. Premiéru měl 28. května 2006 na NBC a byl stáhnut 15. května 2006.

Momentálně Justin dělí svůj život bydlením mezi New Yorkem a v Californií.


21.7.1978
West Bloomfield, Michigan, USA
Justin Bartha csfd

Moje drahá ZoeSweet GirlHeadlockPřípad DeLoreanSorry for Your LossNávrat domůWhite GirlBrahmin BullsCBGB: Kolébka punkuPařba na třetíPařba v BangkokuČerný kůňBožská extázePařba ve VegasSexy 40The StationZtraceni v lásceNew Yorku, miluji Tě!Lovci pokladů: Kniha tajemstvíLemra línáNevěřte mužůmLovci pokladůOsobní prohlídkaLáska s rizikemGodfather of HarlemAtlantaThe Other TwoDobrý bojThe Accidental WolfCooper Barrett's Guide to Surviving LifeÚplně normálníTeachers.2. světová válka: Ztracené filmyUNICEF: ImagineThe Big Break


Aktualizace osobnostního profilu Justin Bartha: 1.11. 2023 17:15