Janine Reynaud (1930 - 2018)


Svou kariéru zahájila jako modelka pro návrhářku Jean Patou. Janine začala hrát ve filmech v polovině 60. let. Největší trvalou kultovní popularitu dosáhla svůdným a podmanivým ztvárněním výstřední a záhadné striptérky nočních klubů Lorny Green v mimořádném a zajímavém experimentálním erotickém filmu Jesúse Franca Succubus (1968). Dále s Francem natočila ještě dva filmy, a to Rote Lippen, Sadisterotica a eurospy Bésame monstruo (oba 1969).

Na konci sedmdesátých let z filmového plátna zmizela a už se nevrátila. Není známo, v jaký rok se podruhé vdala, ale je k dohledání, že se vdala za Herberta Hamiltona. Po roce 2000 se přestěhovala zpět do Francie a tam i zemřela.


13.8.1930
13.5.2018
Sugar Land, Texas, USA
Janine Reynaud csfd

Tire pas sur mon collantRêves pornosLes Petites saintes y touchentLes Confidences érotiques d'un lit trop accueillantLes chiennesDésaxées, LesLes FélinesPénélope, folle de son corpsFrustrationKäpt'n Rauhbein aus St. PauliL'uomo più velenoso del cobraLa coda dello scorpioneSlepý pistolníkJe suis une nymphomaneWie kurz ist die Zeit zu liebenBésame monstruoRote Lippen, SadisteroticaAssassino senza voltoIm Schloß der blutigen BegierdeLa Main noireNecronomicon - Geträumte SündenPiů tardi, Claire, piů tardiIl fischio al nasoA 077, sfida ai killersA.D.3 operazione squalo biancoAgente Logan - missione YpotronCifrato specialeLa bugiardaMission spéciale à CaracasVoglia da morire, UnaLlámale Jess


Aktualizace osobnostního profilu Janine Reynaud: 2.11. 2023 00:50