Jeff Beal 60 let


Jeff Beal se narodil 20. června 1963 v Haywardu v Kalifornii. Jeff pracuje jako tvůrce hudby pro filmy, seriály a nebo také koncertní sály. Hudbě se začal věnovat už ve 3. třídě na Základní škole, kde začal chodit se svým otcem na kurzy do školy Castro Valley's Marshall Elementary School, kde se naučil hrát na trumpetu.

Na Vysoké škole se seznámil s jeho budoucí manželkou Joan Beal, která se učila sopránovou zpěvačkou. Po svatbě se odstěhovali do New Yorku a tam začal Jeff svoji jazzovou kariéru. V roce 1987 vydal se svou skupinou své první album nazvané "Liberation", s tím prorazil a stal se slavným. Vydal už více jak 10 alb a dodnes je stále aktivním skladatelem.

V polovině 90. let se přestěhoval do Los Angeles a začal skládat skladby pro filmy a seriály. Ze začátku skládal pro méně známé filmy a seriály a později dostal možnost ukázat svůj talent u filmu Pollock. Po tomto filmu se dostal poprvé před oči kritiků. Od roku 2001 byl nominován na 12 cen Emmy, z toho 3 vyhrál. 1. cenu vyhrál v roce 2002 za tvorbu k vysílání Zimních olympijských her, 2. cenu v roce 2003 za hlavní znělku k seriálu Monk a 3. cenu v roce 2007 za epizodu Battleground v seriálu Nightmares & Dreamscapes.


20.6.1963
Hayward, California, USA
Jeff Beal csfd

Mr. Monk's Last Case: A Monk MovieRaymond & RayInside GameMr. Olympia - Příběh bratrů WeiderovýchŠok a úžasMost do životaJesse Stone: Ztracen v ParadiseAfterBig DriverHe's Way More Famous Than YouChlapec s červeným vozíkemHello HermanJesse Stone: Bludiště pochybnostíJesse Stone: Ztracená nevinnostSessionWilde SalomeZa tabulíJesse Stone: Bez výčitekStále na hraněGeorgia O'KeeffeováJesse Stone: Tenký ledLoving LeahPes jménem KrismesAppaloosaDěvče od sousedůKšeftWho Do You LoveČtyřicítka na krkuByl to tichý mužJesse Stone: Radikální změnaPing Pong PlayaThe Valley of LightWhere God Left His ShoesJesse Stone: Nový začátekJesse Stone: Smrt v jezeřeThe SituationThe Water Is WideÚžasný denChladnokrevný StoneZásnubní prstenAnděl strážnýGenerál Eisenhower: Velitel invazeJak jsme vyrůstaliLáska všechno překonáDvanáctimílová cestaHra o časOd dveří ke dveřímRozsudekSouboj o všeTajný životGentleman's Game, AMambo CaféPollockHarlem AriaPosedlost Ayn RandovéThe GetLies He ToldV záběruNepřípustný nátlakSíla 98


Aktualizace osobnostního profilu Jeff Beal: 22.3. 2024 08:35