Wendi McLendon-Covey 54 let


McLendon-Covey se narodila 10.října 1969 v Bellflower, v Kalifornii. Vystudovala California State University. McLendon-Covey je dobře známá pro své schopnostiimprovizace.

Nejznámější filmy, ve kterých si zahrála jsou Bez kalhot, Ženy sobě nebo Moje krásná čarodějka a  seriály jako Reno 911!, Taková moderní rodinka nebo Kancl.


10.10.1969
Bellflower, California, USA
Wendi McLendon-Covey csfd

Bad Romance: The Vicky White StoryLáska, nebo HarvardMezi živlyPaintSick GirlReno 911!: It's a Wonderful HeistBarb a Star jedou do Vista del MarDlouhý víkendReno 911!: The Hunt for QAnonSylviina láskaAli ví, po čem muži toužíBraking for WhalesImaginary OrderHodinový přítelHusí kůže 2: Ukradený HalloweenStatus UpdateMark Felt: Muž, který zradilSpeech & DebateArmáda jednohoAhoj, já jsem DorisClaire's CambodiaDovolená za trestKámoš napořádLetos Vánoce nebudouMysli taky jako chlapThe Single Moms ClubZuřivá salsa10 Rules for Sleeping AroundVánoční koleda pro CindyHoliday RoadJak porodit a nezbláznit seFully LoadedŽeny soběDouchebagPublic RelationsStarlight & SuperfishThe Search for Santa PawsTugJesus People: The MovieSpůnerJen přes její mrtvoluClosing EscrowCook-Off!Policajti z RenaMoje krásná čarodějkaGoldbergoviBirdgirlM.O.D.O.K.


Aktualizace osobnostního profilu Wendi McLendon-Covey: 30.10. 2023 20:36