Julianne Hough 35 let


Rodačka z Utahu spatřila světlo světa v roce 1988. Pochází z početné rodiny Mari Anne a Bruce Roberta Hough, kteří mají celkem pět dětí. Julianne je ze všech sourozenců nejmladší. Ve Spojených státech amerických je známá jako sálová tanečnice (společenské tance), country zpěvačka a v neposlední řadě jako herečka.

Zdálo by se, že Julianne měla o program postaráno, ale opak je pravdou. Mimo tancování se stihla pustit i do světa filmu. Její první rolí byla "Hogwarts schoolgirl" v prvním díle Harryho Pottera - HARRY POTTER A KÁMEN MUDRCŮ z roku 2001. Poté se objevila v díle BURLESQUE po boku Cher a Christiny Aquilery a mezi poslední filmy, kde se můžeme na Julianne Hough těšit patří adaptace muzikálu z Broadwaye ROCK OF AGES v hlavní roli s Tomem Cruisem a remake FOOTLOOSE.

Kromě herectví a tance se Julianne věnuje i country zpěvu. V roce 2008 vyšlo její debutové album s názvem Julianne Hough, které obsahuje 11 písní. Během prvního týdne se prodalo 67 000 kopií a celkový prodej se prozatím zastavil na čísle 490 000 na území USA.

V současnosti žije s partnerem Ryanem Seacrestem, známým moderátorem z American Idol.


20.7.1988
Salt Lake City, Utah, USA
Julianne Hough csfd

Mr. Olympia - Příběh bratrů WeiderovýchThe Steam Engines of OzDěda je lotrPomáda: ŽivěCurveBezpečný přístavHříšná cesta do rájeGladiátořiRock of AgesFootloose: Tanec zakázánVarietéHarry Potter a Kámen mudrcůDolly Parton: Hra na cityŽivot beze slovSkum rocks!Julianne Hough: That Song in My HeadSchoolhouse Rock! 50th Anniversary SingalongThe 76th Annual Tony AwardsThe 75th Annual Tony AwardsHolidays with the HoughsThe Kelly Clarkson ShowSteveThe 42nd Annual People's Choice Awards2015 Creative Arts Emmys67. Emmy AwardsBitva playbacků2014 American Music AwardsThe Meredith Vieira ShowV divočině s Bearem GryllsemThe 39th Annual People's Choice AwardsThe Queen Latifah Show2012 MTV Movie Awards54th GRAMMY AwardsBillboard Music Awards 2012Guys Choice Awards 2012The ChewConanJanela IndiscretaTalk show bez zábranRed Carpet Report43rd Annual Academy of Country Music AwardsDancing with the StarsCMT InsiderThe InsiderSidewalks Entertainment


Aktualizace osobnostního profilu Julianne Hough: 2.11. 2023 14:32