Patrizia Viotti (1950 - 1994)


Patrizia Viotti se narodila 25. června 1950 v Římě. Přibližně v devatenácti letech navštěvovala Patrizia známý klub „Piper“, kde její dokonalé tělo neušlo zraku fotografů. Patrizia nastoupila cestu modelky a pokračovala tak ve stejných stopách jako její sestra Piera.

Patrizia byla jedním ze sexy symbolů v jednom z prvních obrázkových pánských časopisů Lunella. Lunella byl časopis s více než sto stranami, vydávaný nakladatelstvím „La Pinta srl". Jednalo se o příběh erotické grotesky.

V roce 1971 dostala Patrizia svou první hlavní roli (Erika) v dramatu ERIKA, kde hrál po jejím boku Pierre Brice. Režisér Filippo Walter Ratti tuto dvojici opětovně obsadil ještě ve stejném roce, do čarodějnického hororu jako manžele Jeana a Danielle Duprey, kteří se na základě dopisu dostanou na tajemné sídlo, kde se střetnou s čarodějnicí. V roce 1972 se Patrizia objevuje v roli Liz, ve filmu LA MORTE SCENDE LEGGERA. V tajemném příběhu o Američance (Barbara Bouchet), která přijíždí do Itálie, hrála Patrizia roli Sally Reece. Mysteriózní snímek se jmenuje ALLA RICERCA DEL PIACERE (1972). Největší slávu si na plátnech kin Patrizia užila v roce 1972 v roli Tessy, ve filmu BEFFE, LICENZE ET AMORI DEL DECAMERONE SEGRETO. Tento film byl pravděpodobně inspirován snímkem Piera Paola Pasoliniho IL DECAMERON (1971). Jedná se o klasickou italskou erotickou komedii, plnou krásných nahých těl hereček jako Malisa Longo, Orchidea De Santis, či právě Patrizia v roli noblesní manželky. V německé komedii CHARLYS NICHTEN (1974) se Patrizia objevila ve filmu naposledy v roli Claude.

Nepěkný dárek obdržela Patrizia ke svým pětadvacatým narozeninám. 25. června 1975 byla zadržena společně s manželem Claudio Biondim, pro trestný čin obchodování s drogami. Policie zadržela v jejím bytě heroin, hašiš, přesné váhy a další usvědčující důkazy. Vše prý proběhlo na udání informátora. Patrizia byla poté opětovně obviněna z obchodu s drogami a strávila 15 dnů ve vězení.


25.6.1950
Roma
24.8.1994
Řím, Lazio, Itálie
Patrizia Viotti csfd

Charlyho neteřeAlla ricerca del piacereBeffe, licenze et amori del Decamerone segretoCanterbury proibitoLa morte scende leggeraErikaLa notte dei dannati


Aktualizace osobnostního profilu Patrizia Viotti: 30.10. 2023 19:35