Colton Haynes 35 let


Ačkoliv se Colton narodil v Kansasu, většina jeho rodiny má kořeny v sousední Oklahomě. Část jeho předků je příslušníky domorodého kmenu Čerokézů. Svou kariéru odstartoval jako manekýn v 15 letech, kdy se přestěhoval do New Yorku a s fotografem Brucem Weberem nafotil sérii snímků pro značku Abercrombie & Fitch. Následovala další focení pro Ralpha Laurena, Verizon a časopisy Teen Vogue, Arena či XY.

Neúspěch v castingu do role v sérii Stmívání mu však vynahradilo obsazení do role Bretta Czerskiho v tematicky podobně zaměřeném seriálu ZA BRANOU z roku 2010. Ve stejném žánru následovala hlavní role v seriálu TEEN WOLF, kde zpodobnil postavu Jacksona Whittemora, a epizodní role v seriálu THE NINE LIVES OF CHLOE KING. Kromě toho si zahrál hlavní úlohu v seriálu LOOK, který líčí běžné životní situace z pohledu průmyslových kamer a záběrů hlavního hrdiny. Objevil se také v několika krátkých filmech a vedle herectví se nadále věnuje modelingu.


13.7.1988
Wichita, Kansas, USA
Colton Haynes csfd

Teen Wolf: The MovieSwindler SeductionTriumphMr. Olympia - Příběh bratrů WeiderovýchHolky na tahuSan AndreasStále a navždyTransformersArrowAmerican Horror StoryScream QueensThe GrinderVlčí mláděPod dohledemZa branouMelrose PlaceSmetánkaŘekni, kdo tě zabil


Aktualizace osobnostního profilu Colton Haynes: 1.11. 2023 15:30