Genevieve O'Reilly 47 let


Genevieve O'Reilly je irská divadelní, televizní a filmová herečka, která se narodila v hlavním městě Irské republiky Dublinu. Její otec se živil jako počítačový odborník a její matka byla ženou v domácnosti. V deseti letech se přestěhovala se svou celou početnou rodinou do australského města Adelaide, kde společně se svými třemi mladšími sourozenci navštěvovala místní základní školu.

Na televizních obrazovkách debutovala v roce 2001 v televizním fantasy seriálu Pán šelem (1999), kde si zahrála postavu Naghy. V roce 2005 natočila filmové scény její postavy Mon Mothmy, která je vůdkyně povstalců ve sci-fi franšíze Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005). Záběry však byly vystřiženy a v celovečerním filmu je neuvidíme, pouze na bonusových materiálech, které vyšly později na Blu-ray či na discích DVD. O jedenáct let později si zahrála tu samou postavu v pokračování této franšízy s názvem Rogue One: Star Wars Story (2016).

V roce 2007 jsme ji mohli vidět v dokumentárním dramatu o tragickém konci princezny Diany v televizním dvoudílném seriálu s názvem Diana - poslední dny princezny (2007), kde si zahrála titulní roli princezny Diany. Ve videohře „Overwatch“ z roku 2017 jsme mohli slyšet její půvabný hlas, kterým namluvila postavu Moiry. V roce 2018 byla nominována na cenu IFTA v kategorii „Nejlepší herečka ve vedlejší dramatické roli“ v kriminálním seriálu Šerifská hvězda (2017), kde si zahrála postavu Angely.

Genevieve měří 168 centimetrů a je narozená ve znamení Kozoroha a v čínském horoskopu je narozená ve znamení Hada. Je šťastně vdaná v manželském svazku s chiropraktikem Lukem Mulvihillem, se kterým má dceru a syna. Od roku 2005 spolu všichni společně žijí v londýnské čtvrti nazvané East London.


6.1.1977
Dublin, Irsko
Genevieve O'Reilly csfd

SuchoChlapec, který se stane králemTolkienSněhulákRogue One: Star Wars StoryForget Me NotDen trifidůKrálovna ViktorieDiana - poslední dny princeznyLifeMary BryantováSecond ChanceStar Wars: Epizoda III - Pomsta SithůMatrix hunterRight Here Right NowMatrix ReloadedMatrix RevolutionsAhsokaAndorTři rodinyŠerifská hvězdaStar Wars PovstalciZádrhelEndeavourPádThe SecretVykázániCtihodná žena


Aktualizace osobnostního profilu Genevieve O'Reilly: 3.4. 2024 00:06