Richard Madden 37 let


Rodiče tohoto skotského herce se jmenují Pet a Richard. Narodil se nedaleko Glasgow, kde navštěvoval PACE Youth Theatre a vystudoval Royal Scottish Academy of Music and Drama. Ještě jako student hrál Romea v divadelní hře Romeo a Julie v Globe Theatre v Londýně. Objevil se na scéně National Theatre of Scotland a Royal Shakespeare Company.

Má dvě sestry, Caru a Lauren. Miluje film, divadlo a rád jezdí na koni. Momentálně natáčí film SONGBIRD, který vzniká podle stejnojmenného románu Sebastiana Faulkse.


18.6.1986
Elderslie, Renfrewshire, Scotland, Velká Británie
Richard Madden csfd

Eternals1917RocketmanIbizaOasisDen dobytí BastilyLady Chatterley's LoverPopelkaUne PromessePtačí zpěvIn Love with ShakespeareChatroomNeobyčejný život Boy GeorgeSpoluvinaCitadelBodyguardPhilip K. Dick's Electric DreamsMedicejovéKlondikeHra o trůnySirensHope SpringsHarry Birrell Presents Films of Love and WarRomeo a JulieGroup BGauneřiThe 25th Annual Screen Actors Guild AwardsThe 76th Annual Golden Globe AwardsHollywood InsiderCarpool KaraokeClose Up with the Hollywood ReporterOn the Scene with Lindalee


Aktualizace osobnostního profilu Richard Madden: 30.10. 2023 16:14