Craig Charles 59 let


Craig Charles se narodil 11.7.1964 v Liverpoolu. Má mladšího bratra Emila. Ve svých 20 letech se oženil se herečkou Cathy Tyson (MONA LISA), v roce 1989 se manželství rozpadlo. Poté žil s Suzanne Rhatigan (zahrála si Listerovu Kamilu v ČERVENÉM TRPASLÍKU). Nyní je podruhé ženatý, má dceru Ann-Jo.

Craig si zahrál v mnoha televizních seriálech. Spolu s Takeshi Kintanem se podílel na bláznivé soutěži TAKESHI'S CASTLE, ale největšího úspěchu dosáhla jako David Lister. Kolem trpaslíka natočil také několik pořadů, které se dnes považují za nutný materiál všech fanoušků (např: SMEG UPS, SMEG OUTS, CAN´T SMEG WON´T SMEG, UNIVERSAL CHALENGE...).

V roce 2003 si Craig zahrál v nízkorozpočtovém filmu TEN MINUTES postavu Marka na návrh režiséra Bena Mola. Craig je také členem hudební skupiny The Eye kde zpívá a hraje na kytaru. Craiga Charlese si ale budeme pamatovat hlavně jako Davida Listera, posledního žijícího člověka ve vesíru na Červeném trpaslíku.


11.7.1964
Liverpool, England, Velká Británie
Craig Charles csfd

FatedColour of Funny, TheAsterix dobývá AmerikuGhostwatchBusiness as UsualČervený trpaslíkPointless CelebritiesLexxDoctorsCaptain ButlerFunky BunkerCyberspaceCyberzoneWhat's That Noise


Aktualizace osobnostního profilu Craig Charles: 18.11. 2023 10:22