Dave Bautista 55 let


Dave Bautista je americký profesionální wrestlingový zápasník. Narodil se 18. Ledna 1969 v Arlingtonu ve Virginii. Batista si vzal za manželku Angiu s kterou má dvě dcery a jednu z předešlého manželství. Tento 132 kilo těžký a 198 centimetrů vysoký obr žije ve Washingtonu D.C.

Zásadní změna v jeho životě přišla, když se rozhodl pro roli profesionálního wrestlera. Dave měl od jakživa rád bojové umění. V mládí byl velkým fandou Bruce Leeho. Jeho oblíbený snímek je Drak přichází. Nejprve zkusil své štěstí v WWE (World wrestling entertainment). Zde se, ale Bautista nedokázal prosadit a tak odešel do OVW (Ohio Valley Wrestling), kde působil dva roky. Při debutu vážil 154 kg. Zápasil zde mezi léty 2000-2002 pod jménem Kahn, byl zde přezdíván Monstrum a byl neporazitelný. Byl také držitelem OVW Heavyweight titulu a když o něj přišel, jeho kroky směřovaly rovnou do WWE. Debutoval 9.května 2002 pod ringovým jménem Deacon Batista. Stejně jako v OVW, tak i v WWE se z něj začalo stávat neporazitelné monstrum. V lednu 2003 se stal členem Evolution, jehož členové jsou: Randy Orton,Ric Flair a Triple H-Paul Levesque. V roce 2006 si zahostoval v seriálu Smallville, kde si zahrál mimozemšťana jménem Aldar, který vytrhával lidem páteř a sál z nich mozek. A právě rok 2006 pro něj nebyl moc šťastný. V tomto roce si natrhl biceps, což ho vyřadilo z ringu na šest měsíců, a také se rozvedl se svou manželkou.

Bautista získal za svou kariéru pásy jako například World tag team a WWE tag team championship, Word heavyweight championship a WWE championship. V roce 2010 odešel z wrestlingu, aby se mohl věnovat filmovému odvětví. V tomto samém roce natočil snímek s jeho bývalým kolegou Robem Van Damem, WRONG SIDE OF DOWN. Zahrál si v jednom díle seriálu CHUCK. A právě teď natáčí film s Russellem Crowem THE MAN WITH THE IRON FISTS. Mezi Bautistovy oblíbené snímky patří statečné srdce a již zmiňovaný Drak přichází. Uvidíme co od tohoto obra můžeme na filmových plátnech ještě čekat.


18.1.1969
Washington, District of Columbia, USA
Dave Bautista csfd

Duna: Část druháThe Killer's GameIn the Lost LandsNěkdo klepe na dveřeParachuteStrážci Galaxie: Volume 3Na nože: Glass OnionStrážci Galaxie: Sváteční speciálThor: Láska jako hromArmáda lupičůArmáda mrtvýchDunaMůj kámoš špiónAvengers: EndgamePlán útěku 3SpolujízdaAvengers: Infinity WarHotel ArtemisIp Man: Cheung Tin ChiPlán útěku 2Poslední zúčtováníBlade Runner 2049BushwickStrážci Galaxie Vol. 2Brána válečníkůKickboxer: VengeanceZáškodníciŠéfkaL.A. SlasherLinka č. 657SpectreStrážci GalaxieRiddickKrál Škorpion - Bitva osuduPěsti ze železaDům u vycházejícího slunceSouboj s podsvětímSynku, synku, cos to provedArmy of the Dead: Lost VegasMalá ďábliceSeePokoj 104Co děláme v temnotáchChuckSmallvilleMarvel Studios: AssembledWoooooo! Becoming Ric FlairBýt Jamesem BondemJak se dělá Armáda mrtvýchUndertaker: The Last Ride30 for 30


Aktualizace osobnostního profilu Dave Bautista: 4.11. 2023 20:18