Elizabeth Debicki 33 let


Příjmení této Francouzky evokuje polské předky a skutečně tomu tak je. Polákem byl její tatínek, zatímco maminka Australankou. Právě k protinožcům, do Melbourne, se rodina přestěhovala a Elizabeth tam vyrůstala se dvěma mladšími sourozenci. V dětském věku se jako spousta dívek zajímala o balet, pak ale zvítězilo herectví. Okolní prostředí ji nudilo, proto se ráda podle svých slov vžívala na chvíli do jiných, vymyšlených postav. V Austrálii Elizabeth vystudovala vysokou školu umění.

V roce 2017 si zahrála ve filmu Strážci Galaxie Vol. 2. Jako Ayeshu ji sice v civilu na ulici málokdo pozná, svoji filmografii ale sympatická Francouzka určitě ještě rozšíří.


24.8.1990
Paříž, Île de France, Francie
Elizabeth Debicki csfd

MaXXXineStrážci Galaxie: Volume 3Králíček Petr bere do zaječíchTenetThe Burnt Orange HeresyKrálíček PetrPříběhThe Cloverfield ParadoxVdovyVita a Virginia7 from EtheriaBreathStrážci Galaxie Vol. 2Valerian a město tisíce planetEverestKrycí jméno U.N.C.L.E.MacbethVelký GatsbyPařmeniKorunaNoční recepčníPřípad KetteringMizeraLooking at the World in a New Way: The Making of TenetBurberry A/W 2017: Red Carpet HighlightsInside Film Awards80th Golden Globe Awards


Aktualizace osobnostního profilu Elizabeth Debicki: 1.11. 2023 03:30