Mario Casas 37 let


Prvorozený syn stavebního dělníka Ramóna Casase a jeho ženy Heidi vyrůstal v početné rodině, má čtyři sourozence a na své dětství vzpomíná rád, s úsměvem a považuje jej za nádherné. Vzdělání nabyl na Cristina Rota School of Dramatic Arts, stejně jako například velmi úspěšná Penélope Cruz.

Z jeho dosavadní filmografie jistě stojí za zmínku snímek Palmy ve sněhu z roku 2015, který získal dvě ocenění Goya a Mario Casas cenu Fotogramas de Plata pro nejlepšího herce. Od tohoto úspěchu se z něj stal velice zaměstnaný muž a můžeme ho vídat pravidelně v několika projektech do roka, namátkou 33 životů, Toro, Contratiempo či El bar.


12.6.1986
A Coruña, Galicia, Španělsko
Mario Casas csfd

V pasti: BarcelonaKde jsem domaNo matarásZdravotníkAdiósFotograf z MauthausenuBajo la piel de loboEl barContratiempoToro33 životůMoje velká nocPalmeras en la nieveEdenBoys on Film 9: Youth in TroubleIsmaelLa mulaČarodějnice ze ZugarramurdiTengo ganas de tiZásahová jednotka č. 7Tři metry nad nebemV záři neonůFuga de cerebrosMentiras y gordasLetní déšťNevinaInstintoPaquita SalasNa lodiMujeresSMS, sin miedo a soñarMotivos personalesPacovo mužstvoMiedoSnadný prachyBuenafuenteVersión españolaCorazón de...Continuarà...Cine de barrioCinema 3Mi soledad tiene alas


Aktualizace osobnostního profilu Mario Casas: 2.11. 2023 00:02