Shauna Sand 52 let


Tato bývalá americká playmate a příležitostná herečka se narodila 2. září 1971 v San Diegu. Je bývalou manželkou akční hvězdy Lorenzo Lamase. Poznali se během natáčení seriálu ODPADLÍK. Shauna se objevila v několika epizodách. Zahrála si zde cvičitelku fitness. Mnohem větší herecký prostor dostala v dalším Lorenzově seriálu, v akční AIR AMERICA.

Shauna zahájila svoji kariéru již v pěti letech. Studovala balet, jazz a divadlo. Ve svých jedenácti letech se zapsala do školy kreativity a múzických umění. Ve třinácti letech byla přijata do baletní školy v Salt Lake City.


2.9.1971
San Diego, California, USA
Shauna Sand csfd

Succubus: Hell BentDeviantiZúčtováníAréna smrti 2Riskantní sázkaThe Chosen One: Legend of the RavenTemný úsvitHollywood GirlsLas Vegas: KasinoČarodějkyKrálovství temnotAir AmericaOdpadlíkRated A for AdultPlayboy: Playmate Profile Video Collection Featuring Miss April 1999, 1996, 1993, 1990Přirozená krásaPlayboy: Girls Next Door, Naughty and NicePlayboy Video Playmate Calendar 1997Frenchy Morgan: StripperlandWeezer - Beverly HillsLeave It to LamasPoorman's Bikini BeachHoward Stern


Aktualizace osobnostního profilu Shauna Sand: 7.3. 2024 12:09