Sylvie Krupanská 44 let


Sylvie Krupanská vystudovala Vyšší odbornou školu hereckou v Praze. První angažmá a prvních 5 profesionálních hereckých let prožila v Západočeském divadle v Chebu. Za roli Agnes v inscenaci „Agnus dei“ (režie Věra Herajtová) získala cenu Foibos.

Za dvojroli Kateřiny Earnashawové a Kateřiny Lintonové  v představení „Na Větrné hůrce“ (režie Jan Mikulášek) byla v širší nominaci na cenu Thálie a získala třetí místo v Cenách Alfréda Radoka. Za roli Štěpky v „Petrlolejových lampách“ (režie Martin Františák) byla v širší nominaci na cenu Thálie a získala druhé místo v Cenách divadelní kritiky.

Je maminkou syna Mikuláše. Jejím partnerem je muzikant, zpěvák a skladatel Patrik Kee Kedzierski. Sylvie je od roku 2015 umělcem na volné noze. V roce 2019 se stala členkou Divadla Husa na provázku v Brně.


14.11.1979
Hodonín, Československo
Sylvie Krupanská csfd

Láska na špičkáchStockholmský syndromDukla 61IsabelŽeny, které nenávidí mužeRodina je základ státuDobré ráno, Brno!Stíny v mlzeModrý kódKriminálka AndělRozsudekKatarína Knechtová - IsabelPetrolejové lampyDivoká kachnaNa Větrné hůrce1984Evžen Oněgin


Aktualizace osobnostního profilu Sylvie Krupanská: 10.11. 2023 19:36