Miranda Hart 51 let


Miranda Katherine Hart Dyke, známá jako Miranda Hart je anglickou herečkou, komičkou, scénáristkou a autorkou. Miranda se narodila 14. prosince 1972 v Torquay, Devonu. Je dcerou anglického vojáka a vnučkou guvernéra Sira Williama Luce. I přesto, že pochází Miranda z aristokratického prostředí sama se tomuto označení vyhýbá a nepřeje si aby se říkalo, že je s z rodiny vyšší třídy.

Předtím než mohla vytvořit svůj vlastní sitcom Miranda, který vychází z jejího života, zahrála si několik menších rolí v jiných seriálech. Objevila se jako akupunkturistka v seriálu Not Going Out, kde tak zazářila, až jí tvůrci zařadili do seriálu jako vedlejší postavu. Hart také získala British Comedy Award za roli v seriálu Hyperdrive stanice BBC.

Miranda Hart je nejvíce známá ze svého vlastního televizního sitcomu 'Miranda'. Tento seriál je z části inspirovaný vlastním životem Mirandy. Rádiová stanice BBC Radio 2 vysílalo také rádiovou komedii Miranda Hart's Joke Shop. Tento sitcom má velkou úspěšnost na Britských ostrovech. Avšak odvysílané zatím byly tři série. Čtvrtá série seriálu byla odložená kvůli jiným projektům samotné Mirandy Hart, která právě v roce 2014 začala jezdit po Anglii se svou první vlastní stand up comedy show. Hart na tomto turné čekají vyprodané koncertní arény jako čtyřikrát vyprodaná O2 Aréna v Londýně a třikrát vyprodaná Wembley aréna.

Miranda je také autorkou bestsellerové knihy 'Is It Just Me?', kterou vydala a ve které popisuje své dětství, dospívání a také to jaké to je být tou, která má stále smůlu na trapasy.


14.12.1972
Torquay, Devon, England, Velká Británie
Miranda Hart csfd

Strašidlo cantervillskéEmma.Louskáček a čtyři říšeThe Big Fat Quiz of EverythingComic Relief: National TreasuresŠpiónMiranda Hart: Tak tomu já říkám live showGangsta GrannyThe Infidel2009 Unwrapped with Miranda HartPohádka ze zátokyChci to!Dvanáct v jednom doměMagiciansO mé rodině a jiné zvířeněMothers and DaughtersZavolejte porodní sestřičkyMirandaThe Last LegThe BubbleMonday MondayAngelo'sHyperdriveNot Going Out


Aktualizace osobnostního profilu Miranda Hart: 11.11. 2023 00:51