Perdita Weeks 38 let


Perdita Rose Annunziata Weeks se narodila v místě zvaném South Glamorgan, v jednom z krajů, které tvoří území Walesu. Budoucí herečka spatřila světlo tohoto světa právě v den Vánoc, 25. prosince 1985. Její otec se jmenuje Robin Weeks a pracoval v reklamní agentuře a její matka Susan Weeks, rozená Wade, pracovala jako textařka na volné noze.

Perdita navštěvovala Roedean School, uznávanou internátní školu v Brightonu, která se nachází na útesu s výhledem na kanál La Manche. Po imatrikulaci z této instituce v roce 2003 se zapsala na Courtauld Institute of Art v Londýně. Její studium bylo zaměřeno na anglickou literaturu 17. a 18. století, která se ukázala jako užitečná v její pozdější kariéře; v roce 2007 získala titul bakaláře umění. Člověk by si myslel, že Perdita čekala na dokončení vysoké školy, než začala svou hereckou kariéru, ale její příběh začíná mnohem dříve.

První prací před kamerou si užívala se svým bratrem Rollem v reklamě na čistící prostředky. V osmi letech si zahrála se svou sestrou v televizní minisérii s názvem Goggle Eyes. Ale úspěch jí přinesla až role Mary Boleynové v historickém seriálu Tudorovci. Z jejich filmových postav zazářila jako bezohledná hledačka kamene mudrců Scarlett Marlowe ve found footage hororu s názvem Pod zemí. Hlavní roli si pak zahrála i v televizním seriálu Magnum P.I., kde ztvárnila postavu Juliet Higgins.

Perdita se narodila ve znamení Kozoroha a je vysoká 163 centimetrů. Říká o sobě, že má ráda své jméno Perdita, ale že jí trochu vadí, že ho sdílí s velkým množstvím psů a koček, a proto také ironicky pojmenovává své kočky Perdita. Od puberty se snaží dodržovat vyvážený jídelníček, který většinou obsahuje velké množství ovoce a zeleniny. Její dva největší koníčky jsou pěší turistika a plavání. Její nejoblíbenější film je Šifra mistra Leonarda, a to hlavně kvůli učení se řešit hádanky za pochodu.


25.12.1985
Cardiff, Wales, Velká Británie
Perdita Weeks csfd

Ready Player One: Hra začínáPod zemíVášeň mezi řádkyKde hnízdí smrtTitanicProwlSherlock Holmes a případ hedvábné punčochyPrinc a chuďasSpice WorldEl último viaje de Robert RylandsHamletStudené denní světloLovingShadowy Third, TheMagnumHavaj 5-0Penny DreadfulPovstáníTři mušketýřiThe Great FireNadějné vyhlídkyThe Promise


Aktualizace osobnostního profilu Perdita Weeks: 9.3. 2024 06:20