Gugu Mbatha-Raw 41 let


Rodným jménem Gugulethu Sophia Mbatha se narodila v roce 1983 v anglickém Oxfordu. Její jméno je zkrácenou verzí Igugu lethu což znamená naše hrdost. Její matka Anne je anglická zdravotní sestra a její otec Patrick Mbatha je jihoafrický lékař. Je talentovaná zpěvačka a tanečnice, ale umí dobře i na saxofon.

V roce 2010 dostala hlavní roli v seriálu JJ Abramse UNDERCOVERS, bohužel tento seriál potkal brzký konec. V roce 2011 se ji rozhodla obsadit televizní stanice FOX do připraveného seriálu TOUCH. Po boku Kiefera Sutherlanda ji vídáme od začátku roku 2012.


21.4.1983
Oxford, Oxfordshire, England, Velká Británie
Gugu Mbatha-Raw csfd

LiftSeacoleNa cestáchProblémisskySummerlandTemná tvář BrooklynuFarmingFast ColorIrreplaceable YouThe Cloverfield ParadoxV pasti časuKráska a zvířeBoj za svoboduNic než pravdaPřípad SloaneDiagnóza: ŠampiónJupiter vycházíBeyond the LightsBelleNeobyčejný Odd ThomasMoje krásná učitelkaAct of GodFalloutDead Clever: The Life and Crimes of Julie BottomleyPravidla násilíNa počátku jsme si rovniViva BlackpoolWalk Away and I StumbleLokiNa povrchuTa přede mnouEasyTemný krystal: Věk vzdoruThe Morning ShowFabledČerné zrcadlo


Aktualizace osobnostního profilu Gugu Mbatha-Raw: 30.10. 2023 21:11