Arthur J. Nascarella 79 let


Arthur J. Nascarella je americký herec, který se objevil ve spoustě filmových snímků, kde často ztvárňoval členy zločineckých gangů a pak paradoxně policisty a strážníky.

Spolu s natáčecím štábem komedie HAPINESS /1998/ získal v roce 1998 cenu NBR Award pro nejlepší herecký výkon celého ansámblu. V roce 2008 získal opět hromadnou cenu Screen Actors Guild Award pro herecký štáb z TV seriálu THE SOPRANOS  a v roce 2011 získává cenu publika Audience Award na filmovém festivalu Williamsburg Brooklyn Film Festival za krátkometrážní film LILY OF THE FEAST do třetice spolu s dalšími herci tohoto snímku.

Než se stal Nascarella hercem, pracoval 20 let jako policista u New York City Police Department. Také sloužil osm let jako 'mariňák' u United States Marine Corps.


18.11.1944
Suffolk County, New York, USA
Arthur J. Nascarella csfd

180 DaysInside GameBlacKkKlansmanCabaret MaximeLež má krátké nohyMalí mužiThe Brooklyn BankerNahoře-doleBrutalMighty FineGrasslands, TheMan AmericaBronx ParadiseMuž v pokušeníSmrtící zbraňYonkers JoePánská jízdaUnderdogsWorld Trade CenterZběsilý útěkRemedySearching for Bobby DZemě zaslíbenáJersey GuyPiková trojkaSmolařMafiánkyUnforeseenFlákačiKate a LeopoldMourning GloryPo bouřiRaindropsSíla klamuKrvavé léto v New YorkuNa útěku...Počítání mrtvýchA Brooklyn State of MindAbove FreezingKlub 54Nejlepší hráčNepřítel státuPráskačShock TelevisionŠtěstíA Brother's KissA Gun for JenniferFallGrindZemě policajtůHarlemský ringOn Seventh AvenueSex po telefonuCloser to HomeHra se smrtíPictures of Baby Jane DoeV ulicích New JerseyMafie a jáNezvaný host


Aktualizace osobnostního profilu Arthur J. Nascarella: 24.2. 2024 11:21