Jaroslav Slávik 49 let


V České republice nebyl Jaroslav Slávik, až do odvysílání první řady ČESKOSLOVENSKO MÁ TALENT, příliš známý. Slávik je porotcem i druhé řady této show, která pošle talent do Las Vegas.

Spolupodílel se také např. na organizaci historicky prvního koncertu Madonny v Moskvě a produkoval nejdražší hudební video ve východní Evropě za 300 tisíc eur skupině Chori Chori. V roce 2008 agenturně a manažersky zastupoval zpěváka Basshuntera (ze Švédska), který vydržel v čele britské hitparády šest týdnů (stejně jako kdysi ABBA). Stál u zrodu agentury TATA, která zajišťuje servis pro umělce, jako jsou Simply Red, Arash, Bob Sinclair, Marilyn Manson, Anastacia, Shaggy aj.

Mezi přátele Jaro Slávika patří například Seymour Stein (viceprezident společnosti Warner a objevitel Madonny), Peter Jenner (původní manažer Pink Floyd), Jacquelyne Ledent-Villain (PR manažerka a členka managementu týmu Phila Collinse a publicistka AC/DC), Jens Thiele (manažer Scooter), Rainer Focke (manažer Simply Red) nebo Bertis Downs (manažer R.E.M.). Přátelské vztahy udržuje i s umělci, mezi něž patří Phil Collins, Shaggy, Arash, Ville Valo (zpěvák HIM), Anastacia, Natasha aj.


9.7.1974
Bratislava, Československo
Jaroslav Slávik csfd

Česko Slovensko má talent 11Magic ShowMůj muž to dokážeČesko Slovensko má talent 10Bez ubrouskuČesko Slovensko má talent 9Česko Slovensko má talent 8Gurmáni uliceStand-up FactoryČesko Slovensko má talent 7Záhady telaČesko Slovensko má talent 6Moje máma vaří lépe než tvojeČesko Slovensko má talent 5Čo ja viemMáme rádi ČeskoČesko Slovensko má talent 4HalóSlávik 2011Srdce pro děti 2012Česko Slovensko má talent 3Česká 30Česká Miss 2012Česko Slovensko má SilvestraČesko Slovensko má talent 2Česko Slovensko má talent PLUSŠéfkaShow Jana KrauseTOP STARČesko Slovensko má Silvester 2010Česko Slovensko má talentZázraky přírodyTOP STAR magazínNikdo není dokonalýNighthawkenAccidental LoversSemaforNa shledanou, babičko!ExpertiMafstoryPanelák


Aktualizace osobnostního profilu Jaroslav Slávik: 3.4. 2024 08:42